Vuosikertomus 2021

Viljat kansi nettiin

Meistä lyhyesti

ProAgria Etelä-Pohjanmaa ry on jäsentensä hallinnoima organisaatio.

ProAgria Etelä-Pohjanmaa ry on jäsentensä hallinnoima organisaatio. Joka neljäs vuosi jäsenistö valitsee keskuudestaan edustajiston. Edustajiston vuonna 2018 alkanut kausi päättyi vuonna 2021.
Tarjoamme palveluita niin jäsenistölle kuin muillekin asiakkaille. Sitouttaaksemme jäseniämme annamme yrittäjäjäsenillemme etuna 5 % alennuksen peruspalveluistamme. Vuonna 2021 jäsenetuja yrittäjäjäsenille tarjosivat myös Hotelli-Ravintola Alma, Lapuan Kankurit, Seilab, Seinäjoen Pika-pesu, Canorama, Jokipiin pellava ja Ravintola Trahteeri. ProAgria Etelä-Pohjanmaan kaikkien jäsenryhmien yhteinen jäsenetu itua-lehti jaettiin vuonna 2021 neljä kertaa. Lehti on hyvin luettu. Siihen voi tutustua myös kotisivuillamme. Kaikki jäsenet saavat myös kuukausittain ProAgria Etelä-Pohjanmaan uutiskirjeen.

ProAgria Etelä-Pohjanmaan kaikki jäsenet ovat oikeutettua äänestämään edustajiston vaaleissa neljän vuoden välein. Maatilajäsenille tarjoamme myös laajempia jäsenetuja ProAgria Etelä-Pohjanmaan palveluista sekä yhteistyökumppaneiltamme.

Jäsenmäärät vuonna 2021

Maatilajäseniä 1517
Maatilajäsenen perheenjäsen, mty:n osakkaat 1005
Henkilöjäseniä 172
Kunta- ja yritysjäseniä 25
Yhdistykset ja niiden alaosastot 215

Piirikeskuksen Maa- ja kotitalousnaisten jäsenet ja yhdistykset

Etelä-Pohjanmaan Maa- ja kotitalousnaisten jäsenmäärä oli toimintavuonna 1958 henkilöä ja yhdistyksiä oli 155. Jäsenmäärään on laskettu Sense-jäsenrekisterissä olevat jäsenet. Kaikki yhdistykset eivät ole vieläkään ottaneet käyttöönsä jäsenrekisteriä, joten todellisuudessa jäsenmäärä on suurempi.

Jäsenmaksut 2021

Yrittäjäjäsen 80 euroa
Henkilöjäsen 25 euroa
Yhdistysjäsenet 40 euroa
Yhteisöjäsenet 400 euroa