Hankkeet
Kehitämme maaseutua, ruokakasvatusta ja yritystoimintaa monipuolisten hankkeidemme kautta. Uskomme, että verkostoituminen ja tiivis yhteistyö alan toimijoiden kanssa mahdollistaa maailman elinvoimaisimman maaseudun myös tulevaisuudessa.

Ravintoa rantakalasta
Lapsille ja nuorille kalan käsittelytaitoja 2021-2023
05.01.2021 - 12.07.2025

Onnistumme yhdessä Hämeessä
Hanke edistää sekä uuden yritystoiminnan syntymistä maaseudulle että jo toimivien yritysten kestävää, kilpailukykyistä ja kannattavaa...
03.01.2022 - 09.06.2025

Kantri-Sampo
Hankkeen tavoitteena on parantaa yrittäjien menestymisedellytyksiä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Hanke kestää 30.6.2022 saakka.
07.01.2019 - 06.06.2025

Tuotantovarmuutta nurmesta (VarmaNurmi)
VarmaNurmi -hankkeen tavoitteena on lisätä nautakarjatalouden tuotantovarmuutta sään ääri-ilmiöiden yleistyessä.
04.01.2019 - 06.06.2025

Cities2030 – Kaupunkiseutujen kestävät ruokajärjestelmät
Kansainvälisen EU-hankkeen tavoitteena on kehittää kestäviä kaupunkiseutujen ruokajärjestelmiä. Suomessa hanketta toteutetaan Etelä-Pohjanmaalla. Seinäjoen kaupunkiseudulla työtä...
01.10.2020 - 30.09.2024

Melalahden vesistökunnostusselvitys
Paltamon Melalahden alueen luontoarvot selvitetään tulevia rantojen kunnostustoimenpiteitä varten.
01.01.2020 - 12.07.2024

Verkostot maatilainvestointien voimaksi
Lisää kannattavia investointeja maidontuotantoon. Kehittämishanke maitotilayrittäjille ja kumppaneille. Toiminta-aika 1.3.-31.12.2022
03.01.2019 - 12.07.2024

Yhteinen ympäristö - elinvoimaa ympäristöstä
Tavoite luoda uusia ympäristön- ja maisemanhoitoon perustuvia palveluita ja lisätä palveluntarjoajia.
01.01.2019 - 12.07.2024

Maakuntarajat ylittävä ProAgria Itä-Suomi
Koulutusohjelma tukee henkilöstöä ja johtoa yhdistymistilanteessa. Toteutusaika 1.1.2018-31.12.2021.
10.01.2018 - 12.07.2024

Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa
Kaakkois-Suomen elintarvike- ja ruoka-alan yrittäjyyden ja osaamisen kehittäminen, tiedotus ajankohtaisista asioista
11.01.2020 - 12.07.2024

Tulevaisuutta luonnontuotteista – villiyrtit ja sienet
Hankkeessa järjestetään keruuvalmennuksia Pohjois-Karjalassa vuosina 2019 - 2022. Toiminta-aika 20.11.2022 saakka.
10.01.2018 - 11.06.2024

Lähikalaa ammattikeittiöihin
Hanke aktivoi lähialueilta kalastetun, vajaasti hyödynnetyn luonnonkalan ja viljellyn kirjolohen käyttöä ammattikeittiöissä.
03.01.2021 - 09.06.2024

Gastronominen silta maailmalle – elintarvikeyritysten yhteistyön avaus
Yritykset kehittää kansainvälistä osaamistaan,yhteistyötä kansainvälistyvien pienyritysten kanssa ja luovat kontakteja liiketoiminnan tueksi
03.01.2019 - 09.06.2024

Sisältöä kulinaristille kulttuurista
Luodaan elämyksellisyyttä, tarinoita ja palveluita Via Karelia -reitin matkailijoille. Toiminta-aika 1.4.2019-30.4.2022
04.01.2019 - 04.06.2024

Ilmastonmuutokseen varautuva viljelijä -hanke
Hankkeessa nostetaan esille keskisuomalaisten viljelijöiden ilmastonmuutokseen varautumisen keinoja mm. webinaarien, podcastien ja case-esimerkkien avulla.
01.08.2021 - 31.01.2024

Biotalouden edistäminen Uudenmaan maakunnassa - BioedU
Hankkeessa parannetaan biokaasun raaka-aineen hyödyntämisen ja biokaasuenergian tuotannon valmiuksia.
01.02.2021 - 31.12.2023