Tilitoimisto

Kun yrityksesi taloushallinto on osaavissa käsissä, saat varmuutta yritystoimintasi kehittämiseen. Kanssamme kuulet tuloksista ja niiden kehittymisestä sekä talouden parantamisesta. Asiakkaamme arvostavat sitä, että meiltä saa liiketoiminnan erityispiirteet hallitsevan tilitoimistopalvelun lisäksi myös palveluja tuotannon kehittämiseen.

ProAgrian tilitoimistoasiantuntija seka asiakas katsovat tietokonetta

Haluamme, että taloushallinto on helppoa, ennakoivaa ja ammattitaitoista. Meillä taloudestasi huolehtii tuttu asiantuntijatiimi. Olemme tukenasi kaikissa yritystoiminnan vaiheissa. 

Yhdistämme uudella tavalla talouden luvut, tuotannon kehittämisen ja asiantuntijoiden tuen

Tilitoimistosta vastaa ProAgria keskusten muodostama verkosto, johon kuuluu talouden, taloushallinnon, yrittämisen ja maatalouden ammattilaisia. Näiden osaajien yhteistyönä syntyy palvelumme, joka yhdistää talouden, tuotannon ja johtamisen.

Verkoston kautta toimialan asettamat vaatimukset, kaikki yritysmuodot ja verolajit sekä tuotannon erityispiirteet ovat hallinnassa.

Asiantuntijoidemme erityisosaamista ovat maaseudun eri toimialat: maatalous, matkailu, elintarvikkeiden valmistus, hevosala, urakointi, palveluyritykset sekä bioenergiaan liittyvä yrittäjyys.

ProAgria tilitoimisto muodostuu

  • kirjanpitopalveluista
  • asiantuntijapalveluista
  • taloushallintopalveluista
  • tilinpäätöksistä
  • palkanlaskennasta

Hoidamme yrityksesi kirjanpidon ja tilinpäätöksen, verosuunnittelun, palkanlaskennan ja laskutuksen, talouden suunnittelun ja budjetoinnin sekä tulosten analysoinnin ja kehittämistoimenpiteet talouden parantamiseksi. Talouden tunnusluvuista pääsemme käytännön tekemiseen – autamme sinua näkemään, mitkä ovat kehityskohteet tuotannossa, panoksissa, työtavoissa ja asiakassuhteissa.

Osaamme tukea sinua johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Sähköiset palvelut poistavat asiakkaan ja tilitoimiston välimatkan merkityksen, sillä kanssakäyminen voidaan hoitaa verkon tai puhelimen kautta.

Valitse kattavasta palveluvalikoimastamme liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus.

Haluatko keskittyä olennaiseen?

Tilitoimistomme on apuna myös yllättävissä tilanteissa ja uusissa haasteissa, kuten uuden liiketoiminnan suunnittelussa, yrityksen perustamisessa tai investointien suunnittelussa.

Liikkeelle kannattaa lähteä ajantasaisesta kirjanpidosta. Se antaa jatkuvaa tietoa yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Näitä lukuja analysoiden tulevat kehityskohteet esille. Asiantuntijoiden avulla talouden tunnusluvuista päästään käytännön toiminnan kehittämiseen.

Haluamme pitää asiakkaistamme huolta ja palveluumme kuuluu säännöllinen raportointi ja aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin. Raportit ovat nopeasti ja helposti käytössäsi sekä myös tulkittavissa yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Jätä meille yhteydenottopyyntö