Tilitoimisto

Kun yrityksesi taloushallinto on osaavissa käsissä, saat varmuutta yritystoimintasi kehittämiseen. Kanssamme kuulet tuloksista ja niiden kehittymisestä sekä talouden parantamisesta. Asiakkaat arvostavat sitä, että meiltä saa tuotantopalveluiden lisäksi saman katon alta liiketoiminnan erityispiirteet hallitsevan tilitoimiston palvelut.

Talous22 MS

Haluamme, että taloushallinto on helppoa, ennakoivaa ja ammattitaitoista. 

Yhdistämme uudella tavalla talouden luvut, tuotannon kehittämisen ja asiantuntijoiden tuen

Tilitoimistosta vastaa ProAgria keskusten muodostama verkosto, johon kuuluu talouden, taloushallinnon, yrittämisen ja maatalouden ammattilaisia. Näiden osaajien yhteistyönä syntyy palvelumme, joka yhdistää talouden, tuotannon ja johtamisen.

Verkoston kautta toimialan asettamat vaatimukset, kaikki yritysmuodot ja verolajit sekä tuotannon erityispiirteet ovat hallinnassa.

Asiantuntijoidemme erityisosaamista ovat maaseudun eri toimialat: maatalous, matkailu, elintarvikkeiden valmistus, hevosala, urakointi, palveluyritykset sekä bioenergiaan liittyvä yrittäjyys.

Haluatko keskittyä olennaiseen?

Tilitoimistomme on apuna myös yllättävissä tilanteissa ja uusissa haasteissa, kuten uuden liiketoiminnan suunnittelussa, yrityksen perustamisessa, investointien suunnittelussa tai toiminnan ylösnostamisessa.

Liikkeelle kannattaa lähteä ajantasaisesta kirjanpidosta. Se antaa jatkuvaa tietoa yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Näitä lukuja analysoiden tulevat kehityskohteet esille. Asiantuntijoiden avulla talouden tunnusluvuista päästään käytännön toiminnan kehittämiseen.

Haluamme pitää asiakkaistamme huolta ja palveluumme kuuluu säännöllinen raportointi ja aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin. Raportit ovat nopeasti ja helposti käytössäsi sekä myös tulkittavissa yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

ProAgria tilitoimisto muodostuu

  • kirjanpitopalveluista
  • asiantuntijapalveluista
  • taloushallintopalveluista

Hoidamme yrityksesi kirjanpidon ja tilinpäätöksen, verot, palkanlaskennan ja laskutuksen, talouden suunnittelun ja budjetoinnin sekä tulosten analysoinnin ja kehittämistoimenpiteet talouden parantamiseksi. Talouden tunnusluvuista pääsemme käytännön tekemiseen – autamme sinua näkemään, mitkä ovat kehityskohteet tuotannossa, panoksissa, työtavoissa ja asiakassuhteissa.

Osaamme tukea sinua johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Sähköiset palvelut poistavat asiakkaan ja tilitoimiston välimatkan merkityksen, sillä kanssakäyminen voidaan hoitaa verkon tai puhelimen kautta.

Valitse kattavasta palveluvalikoimastamme liiketoimintaasi parhaiten tukeva kokonaisuus.

Jätä meille yhteydenottopyyntö