Yrittäjä- ja yritysjäsen

Yrittäjä- yritysjäsenyys antaa ammatillista tukea maatalous- ja maaseutuyrittämiseen. Sen kautta saat verkostoja käyttöösi oman maakunnan alueella ja jopa valtakunnallisesti.

Asiantuntija ja asiakas pellon laidalla

Verkostot ja vertailut toimintatavoissa antavat tukea päätöksiin ja muutoksiin sekä voimaa arkeen. Yrittäjäjäsenenä voit vaikuttaa, miten ProAgria kehittää asiantuntijapalvelujaan ja toimintaansa. Saat ammattiin liittyviä jäsenetuja ja ajankohtaista tietoa sekä pääset verkostoitumaan yhdessä muiden maatalouden ammattilaisten kanssa.

Jäsenenä varmistat ammattiisi liittyvät edelläkävijäpalvelut

ProAgria järjestää ammattitaitoasi kehittäviä koulutuksia ja valmennuksia, joissa verkostoidut muiden yrittäjien kanssa. Olet ajankohtaisen ammattitiedon postituslistalla ja saat ProAgrian asiakaslehdestä tietoa ja ideoita yritystoimintasi kehittämiseen. Lisäksi kutsumme sinut mukaan kehityshankkeisiimme ja pienryhmiimme. Saat jäsenalennuksen esimerkiksi kirjoista ja ProAgria-tuotteista. Lisäksi saat tietyn alennuksen vuodessa palveluostoista.

Yrittäjäjäsen on maatilan tai muu maaseutuyrityksen omistaja, haltija tai viljelijä. 

Yritysjäsen on yhtiömuotoinen (oy, ay, osk.) maatila tai maaseutuyritys.

Jäsenedut yrittäjä- ja yritysjäsenillemme

Jäsenetumme ovat koko Suomessa seuraavat:

 • Uutiskirje ja asiakaslehti
 • Sovituista palveluistamme -5 %, enintään 25 € vuodessa *
 • Viking Linelta vaihtuvia %-alennuksia
 • Eckerölineristeilyt ja -reitit -10-15 %
 • Vesi- ja laboratorionäytteet
  • KVVY
 • Maanäytteet 
  • Eurofinns, Seilab
 • Etra

* Tarkista palvelut sekä paikalliset edut omasta ProAgria keskuksestasi.

Liity jäseneksi lomakkeella

Lippu Farmariin ja tapaaminen

Ehdottomasti suosituin yrittäjäjäsenetumme on lippu ProAgria Tapahtumat Oy:n näyttelyihin. Tänä vuonna saat lipun Farmari 2022 -maatalousnäyttelyyn 30.6.-2.7.2022 Mikkeliin. Saat meiltä viestin sähköpostiisi, kun voit lunastaa sähköisen lippusi.

Järjestämme Farmariin yrittäjäjäsentapaamisen, jossa voit vaihtaa kuulumisia ja verkostoitua muiden yrittäjäjäsenten kanssa. Voit myös varata henkilökohtaisen tapaamisajan huippuasiantuntijaltamme ajankohtaisen asioiden pohtimiseen.

Näistä eduista kerromme sinulle lisää sähköisessä yrittäjäjäsenviestissämme. Muista päivittää meille muuttunut sähköpostiosoitteesi!

Etuja ohjelmista ja palveluista

Yrittäjäjäsenenä saat kätevän ProAika-työajanseurantaohjelman edullisemmin käyttöösi. Sillä voit helposti kirjata mobiilisti ajankäyttöäsi eri työtehtäville. Sen avulla voit seurata, mihin työaikasi kuluu ja teetkö oikeita asioita. Samalla tunnistat kehityskohteet, voit parantaa tilasi tehokkuutta ja saat luotettavuutta talouslaskelmiin. Voit tulostaa esimerkiksi jokaisen työntekijän kuukauden työtunnit palkanlaskennan avuksi. Tulossa on myös muita ohjelmia, jotka saat yrittäjäjäsenetuna edullisemmin. Tulossa on myös työterveyteen liittyviä etuja. Seuraa viestintäämme näistä.

Jäsenlasku verkkolaskuna yrittäjille

Yrittäjäjäsen, jos haluat jäsenlaskusi verkkolaskuna, lähetä verkkolaskutustietosi tällä lomakkeella, jotta voimme täydentää verkkolaskutietosi jäsenrekisteriin laskutusta varten. Voit samalla ilmoittaa, haluatko saada myös muut ProAgrian ja Maa- ja kotitalousnaisten laskut verkkolaskuina.

Verkkolaskumahdollisuus ei koske kuluttajan e-laskuja tai laskujen tilaamista sähköpostitse toimitettuna.   

Osallistu ja vaikuta

Tule mukaan kanaviimme! Verkostoidu ja keskustele muiden alalla toimivien yrittäjien kanssa erilaisissa valtakunnallisissa someryhmissämme. Lisäksi käytössäsi on alan johtava keskustelupalsta Agronet, jossa keskustelu käy vilkkaasti ja jossa on jatkuvasti kollegoita läsnä. Agronet on myös vertailutiedon ehdoton ykköspaikka.

Loppuvuodesta järjestämme ensimmäistä kertaa yrittäjäjäsenillemme päättäjätapaamisen, jossa pääset tapaamaan alan vaikuttajia ja vaikuttamaan myös itse.

Tärkeää on myös vaikuttaminen ProAgriassa. Tule mukaan päättämään suunnastamme ja osallistu vaaleihimme.