Tag: matkailu ja ruoka
Asiasanalla "matkailu ja ruoka" merkitty sisältö
Rural Finland Tourism Hub
Hankkeen tavoitteena on matkailun toimijoiden välisen verkostoitumisen lisääminen yhteiskehittämisen keinoin.
01.01.2024 - 30.06.2026
Pohjois-Karjalan uniikit ruokatuotteet ja elinkeinojen kansainvälisyyspotentiaalin kasvattaminen BioSys Japani
Hanke on osa Pohjois-Karjalan Metsäbiotalouden ja Uniikin ruoan kansainvälisen kasvun ekosysteemi Biosys Japani -ryhmähanketta,...
01.11.2023 - 30.11.2025
Vastuullinen ruokaketju
Agri-Food Network
Agri-Food Network -hanke on Savonia-ammattikorkeakoulun hallinnoima ryhmähanke, jonka osatoteuttajina toimivat ProAgria Itä-Suomi/MKN Itä-Suomi, Luonnonvarakeskus ja...
01.04.2023 - 30.09.2025
Referenssit
Tilakävelyitä ja kummivasikoita
Emolehmä Navettavalkea Oy on Tohmajärvellä Onkamon kylällä toimiva luomu emolehmätila, jossa laiduntaa satapäinen Hereford- ja...
Johanna Rinnekari
2 min lukuaikaVoiman merkit Etelä-Karjalassa
Alkuperämerkit työkaluna elintarvikealan ja ruokamatkailun kehittämisessä
01.10.2022 - 31.08.2023
Lähiruokaretki - Heinäveden ja Liperin ruokamatkailun vahvistaminen
Hankkeella edistetään maaseudun elinvoimaa Liperissä ja Heinävedellä luomalla yrityksiin kasvua ruokamatkailua kehittämällä. Tavoitteena on, että...
01.09.2022 - 30.09.2023
Esiselvitys kylien luonnon monimuotoisuutta edistävän kansainvälisen hankkeen käynnistämiseksi - LUMOSILTA
Kanta-Hämeessä ja eteläisellä Pirkanmaalla on paljon maisemaan ja luonnon monimuotoisuuteen liittyvää hyödyntämätöntä potentiaalia. Esiselvityshankkeessa laaditaan...
01.04.2022 - 30.06.2023
Anna Rinteinen
Matkailuasiantuntija
Heli Sulola
Yritysasiantuntija, MKN varatoiminnanjohtaja
Katja Rissanen
Ruoka- ja järjestöasiantuntija
Johanna Rinnekari
Yritysasiantuntija
Uutinen
Kevään asiakaslehti on ilmestynyt – lue diginä
Uusin asiakaslehtemme on ilmestynyt ja jaetaan tänään koko maahan Maaseudun Tulevaisuuden mukana.
Suvi Anttila
1 min lukuaikaUutinen
Lue uusimmat asiakastarinat ja vastaa lukijakyselyyn
Lehti on jaettu luettavaksesi Maaseudun Tulevaisuuden välissä. Tutustu lehden digiversioon sivuillamme!
Suvi Anttila
1 min lukuaikaUudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa
Kaakkois-Suomen elintarvike- ja ruoka-alan yrittäjyyden ja osaamisen kehittäminen, tiedotus ajankohtaisista asioista
11.01.2020 - 30.09.2024
EKKU - Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson kulttuuriympäristöt kartoilla
Kaakkois-Suomen kulttuurimaisemat tutuksi
01.08.2019 - 31.05.2021
Luonnonyrteistä lautaselle
Luonnonyrteistä uusia mahdollisuuksia
01.09.2020 - 31.12.2021