Tag: matkailu ja ruoka
Asiasanalla "matkailu ja ruoka" merkitty sisältö
Sisältöä kulinaristille kulttuurista
Luodaan elämyksellisyyttä, tarinoita ja palveluita Via Karelia -reitin matkailijoille. Toiminta-aika 1.4.2019-30.4.2022
04.01.2019 - 30.04.2022
Järviylängön Helmet
Järviylängön Helmet -yritysryhmähanke muodostuu seitsemän matkailualan ja matkailupalveluja tarjoavien yritysten ryhmästä.
07.01.2018 - 12.07.2022
Referenssit
Paappalan tila luottaa kultivointiin
Ison tilan pinta-ala edellyttää tehokkuutta ja hyvin suunniteltua vesitaloutta.
Referenssit
Yhdessä esille houkuttelevalla kokonaisuudella
Yritysryhmähanke tavoittelee matkailijoita Venäjältä.
MAISA Maiseman arvo -maaseudun ekosysteemipalveluiden pilotti 2018-2020
Maisemasta uusia merkityssisältöjä, uutta liiketoimintaa
01.08.2018 - 31.12.2020
Kylään maisemaan - maisema kylien identiteetin ja matkailun veturina 2018-2021
Projektet Vyn till byn vill främja intresset och värdesättandet av den egna kulturmiljön
01.07.2018 - 28.02.2021
Referenssiyritykset
Hankkeen toimintatapa perustuu kokeneiden referenssiyritysten ja kehittyvien palveluyritysten vuorovaikutukseen.
01.01.2018 - 07.12.2021
Palma
Palvelumuotoilulla uutta liiketoimintaa maaseudulle
01.01.2018 - 12.07.2021
Tainionvirta
Tainionvirta-yritysryhmähanke muodostuu kuudesta vakiintuneista matkailualan ja matkailupalveluja tarjoavien yritysten ryhmästä.
10.07.2019 - 10.07.2021
Kulttuurimaisemasta liiketoimintaa – uusia palveluja ja elinvoimaa -hanke
Hankkeen tavoitteena on edistää Pohjois-Savossa kulttuuriympäristöön ja –maisemaan liittyvää yrittäjyyttä ja elinkeinotoimintaa.
25.04.2024 11:33 - 11:33
Referenssit
Jalat maassa, katse taivaalla
ProAgria Lapin yritysasiantuntemus on ollut mukana Nellimin Erähotellin kehittämisessä koko yrityksen kasvutarinan ajan.
Hankkeet
Pohjoismaiden suurimmat Food Festivaalit järjestetään Tanskassa 1.-3.9.2017.
Ruokamatkailua Pohjois-Savoon edistetään Pohjoismaiden suurimmilla ruokafestivaaleilla
Arktista yritysvoimaa
Pala puhdasta pohjoista luontoa
Arctic Forest Foods Oy:n toimitusjohtaja Jari Kurtille on ollut alusta asti tärkeää tärkeää tuotteiden raaka-aineiden...
Matkaillen kylillä
Onko kylällänne paikkoja ja yritystoimintaa, joista olette ylpeitä ja joita sopisi matkailijoillekin esitellä?
01.09.2016 - 31.08.2018
European Region of Gastronomy
ProAgria Pohjois-Savo on hakemassa European Region of Gastronomy –tunnustusta vuodelle 2020.
25.04.2024 11:33 - 11:33
Referenssit
"Elämme yrityksessä, joka haluaa kehittyä eteenpäin"
Porilainen Matti Peltomaa ryhtyi maatalousyrittäjäksi, perusti lihanleikkaamon ja perustaa nyt lähiruokamyymälöitä.