Tag: matkailu ja ruoka
Asiasanalla "matkailu ja ruoka" merkitty sisältö

Palma
Palvelumuotoilulla uutta liiketoimintaa maaseudulle
21.09.2023 14:46 - 14:46

Tainionvirta
Tainionvirta-yritysryhmähanke muodostuu kuudesta vakiintuneista matkailualan ja matkailupalveluja tarjoavien yritysten ryhmästä.
21.09.2023 14:46 - 14:46

Kulttuurimaisemasta liiketoimintaa – uusia palveluja ja elinvoimaa -hanke
Hankkeen tavoitteena on edistää Pohjois-Savossa kulttuuriympäristöön ja –maisemaan liittyvää yrittäjyyttä ja elinkeinotoimintaa.
21.09.2023 14:46 - 14:46

Referenssit
Jalat maassa, katse taivaalla
ProAgria Lapin yritysasiantuntemus on ollut mukana Nellimin Erähotellin kehittämisessä koko yrityksen kasvutarinan ajan.

Hankkeet
Pohjoismaiden suurimmat Food Festivaalit järjestetään Tanskassa 1.-3.9.2017.
Ruokamatkailua Pohjois-Savoon edistetään Pohjoismaiden suurimmilla ruokafestivaaleilla

Arktista yritysvoimaa
Pala puhdasta pohjoista luontoa
Arctic Forest Foods Oy:n toimitusjohtaja Jari Kurtille on ollut alusta asti tärkeää tärkeää tuotteiden raaka-aineiden...

Matkaillen kylillä
Onko kylällänne paikkoja ja yritystoimintaa, joista olette ylpeitä ja joita sopisi matkailijoillekin esitellä?
01.09.2016 - 31.08.2018

European Region of Gastronomy
ProAgria Pohjois-Savo on hakemassa European Region of Gastronomy –tunnustusta vuodelle 2020.
21.09.2023 14:46 - 14:46

Referenssit
"Elämme yrityksessä, joka haluaa kehittyä eteenpäin"
Porilainen Matti Peltomaa ryhtyi maatalousyrittäjäksi, perusti lihanleikkaamon ja perustaa nyt lähiruokamyymälöitä.

Uutta ruokaa Pohjolasta – Ny Mat fran Arctic
Uutta ruokaa Pohjolasta – Ny Mat fran Arctic -hankkeen tavoitteita ovat luonnonraaka-aineiden jalostusasteen nostaminen, yhteistyön...
21.09.2023 14:46 - 14:46

Viskuri, maaseutuyrittämisen kehittämishanke
Viskuri-hanke auttaa yrittäjälähtöiseen yhteistyöhön. Hanke on päättynyt 31.3.2020
16.03.2016 - 31.03.2020

Avaimet maisemaan Uusimaa
Lohjan, Karkkilan ja Vihdin alueella toimiva kylämaisemahanke.
21.09.2023 14:46 - 14:46

Kantri & Co. - Yhteistyöllä valmiuksia ja kasvua elintarvike- ja luontoaloille
Hanke tarjoaa mm. työpaja- ja pienryhmätoimintaa, ohjausta toiminnan laadun ja yritysten kilpailukyvyn lisäämiseksi
21.09.2023 14:46 - 14:46

Oulun Seudun BiotalousLeader -kiertue
Tilaisuuksissa nostetaan näkyville biotalouden hyviä yritysesimerkkejä
21.09.2023 14:46 - 14:46

Ruokamatkailuideoita Saimaan seudulle
Hanke on päättynyt 31.10.2016.
21.09.2023 14:46 - 14:46

RuokaSavo -hanke
Uusia ideoita ja uusia elimahdollisuuksia Pohjois-Savoon
21.09.2023 14:46 - 14:46