Tag: matkailu ja ruoka

Asiasanalla "matkailu ja ruoka" merkitty sisältö

Via Karelia -matkailutien tunnus

Sisältöä kulinaristille kulttuurista

Luodaan elämyksellisyyttä, tarinoita ja palveluita Via Karelia -reitin matkailijoille. Toiminta-aika 1.4.2019-30.4.2022

04.01.2019 - 30.04.2022

Kevaan vehreys jarvimaisema isojarvi paivi meronen

Järviylängön Helmet

Järviylängön Helmet -yritysryhmähanke muodostuu seitsemän matkailualan ja matkailupalveluja tarjoavien yritysten ryhmästä.

07.01.2018 - 12.07.2022

Timo Laaksonen, Lieto. Kuva: Sanna Lindén

Referenssit

Paappalan tila luottaa kultivointiin

Ison tilan pinta-ala edellyttää tehokkuutta ja hyvin suunniteltua vesitaloutta.

2 min lukuaika
Timo Salmia. Kuva: Päivi Meronen

Referenssit

Yhdessä esille houkuttelevalla kokonaisuudella

Yritysryhmähanke tavoittelee matkailijoita Venäjältä.

3 min lukuaika
Esittelykuva logolla

MAISA Maiseman arvo -maaseudun ekosysteemipalveluiden pilotti 2018-2020

Maisemasta uusia merkityssisältöjä, uutta liiketoimintaa

01.08.2018 - 31.12.2020

Kylaan maisemaan kuva logolla

Kylään maisemaan - maisema kylien identiteetin ja matkailun veturina 2018-2021

Projektet Vyn till byn vill främja intresset och värdesättandet av den egna kulturmiljön

01.07.2018 - 28.02.2021

Palma

Referenssiyritykset

Hankkeen toimintatapa perustuu kokeneiden referenssiyritysten ja kehittyvien palveluyritysten vuorovaikutukseen.

01.01.2018 - 07.12.2021

Palma hankekuva

Palma

Palvelumuotoilulla uutta liik​etoimintaa maaseudulle

01.01.2018 - 12.07.2021

Tainionvirta

Tainionvirta

Tainionvirta-yritysryhmähanke muodostuu kuudesta vakiintuneista matkailualan ja matkailupalveluja tarjoavien yritysten ryhmästä.

10.07.2019 - 10.07.2021

Proagria p s kulttuurimaiseman kuva

Kulttuurimaisemasta liiketoimintaa – uusia palveluja ja elinvoimaa -hanke

Hankkeen tavoitteena on edistää Pohjois-Savossa kulttuuriympäristöön ja –maisemaan liittyvää yrittäjyyttä ja elinkeinotoimintaa.

25.04.2024 11:33 - 11:33

Mari ja Jouko Lappalainen tarjoavat talvisesongin aikana työtä erähotelleissaan yli 100 ihmiselle. – Sitoutunutta ja innostunutta porukkaa, he kiittävät. Kuva: Ella Karttimo

Referenssit

Jalat maassa, katse taivaalla

ProAgria Lapin yritysasiantuntemus on ollut mukana Nellimin Erähotellin kehittämisessä koko yrityksen kasvutarinan ajan.

2 min lukuaika
Ruokamatkailu

Hankkeet

Pohjoismaiden suurimmat Food Festivaalit järjestetään Tanskassa 1.-3.9.2017.

Ruokamatkailua Pohjois-Savoon edistetään Pohjoismaiden suurimmilla ruokafestivaaleilla

3 min lukuaika
Kuva: Arctic Forest Foods Oy

Arktista yritysvoimaa

Pala puhdasta pohjoista luontoa

Arctic Forest Foods Oy:n toimitusjohtaja Jari Kurtille on ollut alusta asti tärkeää tärkeää tuotteiden raaka-aineiden...

5 min lukuaika
Kuva: Katri Salminen

Matkaillen kylillä

Onko kylällänne paikkoja ja yritystoimintaa, joista olette ylpeitä ja joita sopisi matkailijoillekin esitellä?

01.09.2016 - 31.08.2018

Erg toinen testi

European Region of Gastronomy

ProAgria Pohjois-Savo on hakemassa European Region of Gastronomy –tunnustusta vuodelle 2020.

25.04.2024 11:33 - 11:33

Matti Peltomaa sai liiketoimintasuunnitelman laatimiseen avun ProAgrian yritysasiantuntija Anne Heikintalolta.

Referenssit

"Elämme yrityksessä, joka haluaa kehittyä eteenpäin"

Porilainen Matti Peltomaa ryhtyi maatalousyrittäjäksi, perusti lihanleikkaamon ja perustaa nyt lähiruokamyymälöitä.

2 min lukuaika