Tag: matkailu ja ruoka
Asiasanalla "matkailu ja ruoka" merkitty sisältö
EKKU - Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson kulttuuriympäristöt kartoilla
Kaakkois-Suomen kulttuurimaisemat tutuksi
01.08.2019 - 31.05.2021
Luonnonyrteistä lautaselle
Luonnonyrteistä uusia mahdollisuuksia
01.09.2020 - 31.12.2021
Kotitarveviljelyn kehittäminen Lohjan seudulla
Hankkeen tavoitteena on lisätä kuluttajien tietoa kotitarveviljelyn erilaisista mahdollisuuksista
01.01.2021 - 30.09.2022
Tainionvirran II -yritysryhmähanke
Yrittäjien tavoitteena on keskinäisen verkostoitumisen kautta myös auttaa toisiaan, sparrata, neuvoa ja yhdessä tuotekehittää palveluja....
01.01.2020 - 30.09.2022
Referenssit
Juhlapöytä metsässä
Kotimaanmatkailussa pilotoitiin suomalaisen luonnon, maiseman ja ruoan yhdistelmää esimerkiksi elämysratsastuksella.
Johtaminen
Hallitsetko rekrytoinnin?
Työnantajaa sääteleviä määräyksiä on lukuisa määrä. Henkilöstöjohtamisen asiantuntijamme ovat apunasi - ota yhteyttä!
Avoimet tulet
Hanke keskittyy luontoretkeilyyn ja -matkailuun Huittisten ja Punkalaitumen alueella 2020-2022.
01.01.2020 - 31.12.2022
Vespaikka - vesistömaisemat vetovoimatekijänä Etelä-Savossa
Hanke on päättynyt 31.12.2022.
31.10.2019 - 31.12.2022
Luonnosta yritysryhmähankkeeksi -aktivointihanke
Aktivointihankkeessa kootaan vähintään yksi yritysryhmä. Hanke on päättynyt.
01.05.2020 - 31.08.2020
Uutinen
Varsinais-Suomen retkeilykohteet ja -reitit kootaan mobiilisovellukseksi – nyt kartoitetaan retkeilijöiden toiveita
Mediatiedote 29.04.2020 Varsinais-Suomen retkeilykohteet ja -reitit kootaan mobiilisovellukseksi – nyt kartoitetaan retkeilijöiden toiveita Kuluneen kevään poikkeusolot ovat...
Terhi Ajosenpää
2 min lukuaikaUutinen
Tainionvirran-matkailuyritysten kehittämisryhmä laajenee – mukaan neljä uutta matkailun toimijaa Hartolasta ja Sysmästä
Uusi hanke Tainionvirran II -yritysryhmähanke sai myönteisen rahoituspäätöksen Hämeen ELY-keskuksesta ja aloitti toimintansa vuoden 2020...
Kotitarveviljelystä enemmän tehoja
Kokoamme aktiivisen kotitarveviljelijöiden verkoston Saloon. Hanke on päättynyt 2021
01.01.2020 - 31.12.2021
European Region of Gastronomy Juhlavuosi -hanke
Keskiössä on gastronomia, joka tarkoittaa ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettujen ruokien tuntemusta ja niiden valmistamista.
01.08.2019 - 31.12.2021
Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – Gastro Business- hanke
Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista.
01.08.2019 - 31.12.2021
Gastronominen silta maailmalle – elintarvikeyritysten yhteistyön avaus
Yritykset kehittää kansainvälistä osaamistaan,yhteistyötä kansainvälistyvien pienyritysten kanssa ja luovat kontakteja liiketoiminnan tueksi
01.03.2019 - 30.09.2023
Uhanalainen luonto
Kaunis maisema on onnistuneen tuotteistuksen tulos
Luonnon monimuotoisuutta maisemaa tuotteistamalla