Tag: matkailu ja ruoka

Asiasanalla "matkailu ja ruoka" merkitty sisältö

Vuohenputki

Luonnonyrteistä lautaselle

Luonnonyrteistä uusia mahdollisuuksia

01.09.2020 - 31.12.2021

Hahkialan keittiopuutarha

Kotitarveviljelyn kehittäminen Lohjan seudulla

Hankkeen tavoitteena on lisätä kuluttajien tietoa kotitarveviljelyn erilaisista mahdollisuuksista

01.01.2021 - 30.09.2022

Tainionvirta ii 2

Tainionvirran II -yritysryhmähanke

Yrittäjien tavoitteena on keskinäisen verkostoitumisen kautta myös auttaa toisiaan, sparrata, neuvoa ja yhdessä tuotekehittää palveluja....

01.01.2020 - 30.09.2022

Artikkeli maisa hollola pilotti juhlapoyta

Referenssit

Juhlapöytä metsässä

Kotimaanmatkailussa pilotoitiin suomalaisen luonnon, maiseman ja ruoan yhdistelmää esimerkiksi elämysratsastuksella.

1 min lukuaika
Hrkuva6

Johtaminen

Hallitsetko rekrytoinnin?

Työnantajaa sääteleviä määräyksiä on lukuisa määrä. Henkilöstöjohtamisen asiantuntijamme ovat apunasi - ota yhteyttä!

3 min lukuaika
Avoimet tulet

Avoimet tulet

Hanke keskittyy luontoretkeilyyn ja -matkailuun Huittisten ja Punkalaitumen alueella 2020-2022.

01.01.2020 - 31.12.2022

Kuva: Saara Ryhänen

Vespaikka - vesistömaisemat vetovoimatekijänä Etelä-Savossa

Hanke on päättynyt 31.12.2022.

31.10.2019 - 31.12.2022

Herbs 3119132 1920

Luonnosta yritysryhmähankkeeksi -aktivointihanke

Aktivointihankkeessa kootaan vähintään yksi yritysryhmä. Hanke on päättynyt.

01.05.2020 - 31.08.2020

Laavu terhi

Uutinen

Varsinais-Suomen retkeilykohteet ja -reitit kootaan mobiilisovellukseksi – nyt kartoitetaan retkeilijöiden toiveita

Mediatiedote 29.04.2020 Varsinais-Suomen retkeilykohteet ja -reitit kootaan mobiilisovellukseksi – nyt kartoitetaan retkeilijöiden toiveita Kuluneen kevään poikkeusolot ovat...

Terhi Ajosenpää Terhi Ajosenpaa

Terhi Ajosenpää

2 min lukuaika
Tainionvirta ii

Uutinen

Tainionvirran-matkailuyritysten kehittämisryhmä laajenee – mukaan neljä uutta matkailun toimijaa Hartolasta ja Sysmästä

Uusi hanke Tainionvirran II -yritysryhmähanke sai myönteisen rahoituspäätöksen Hämeen ELY-keskuksesta ja aloitti toimintansa vuoden 2020...

4 min lukuaika
Kotitarveviljely nettisivu

Kotitarveviljelystä enemmän tehoja

Kokoamme aktiivisen kotitarveviljelijöiden verkoston Saloon. Hanke on päättynyt 2021

01.01.2020 - 31.12.2021

Erg juhlavuosi www

European Region of Gastronomy Juhlavuosi -hanke

Keskiössä on gastronomia, joka tarkoittaa ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettujen ruokien tuntemusta ja niiden valmistamista.

01.08.2019 - 31.12.2021

Kuva gastrobar bp satoa goes wild 2019 002

Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – Gastro Business- hanke

Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista.

01.08.2019 - 31.12.2021

Kuva: Marc Sabat

Gastronominen silta maailmalle – elintarvikeyritysten yhteistyön avaus

Yritykset kehittää kansainvälistä osaamistaan,yhteistyötä kansainvälistyvien pienyritysten kanssa ja luovat kontakteja liiketoiminnan tueksi

01.03.2019 - 30.09.2023

Uhanalainen luonto

Kaunis maisema on onnistuneen tuotteistuksen tulos

Luonnon monimuotoisuutta maisemaa tuotteistamalla

3 min lukuaika
Tuovilanlahti kesa 2019

TUOVILANLAHTI-LIVE TO THE LOCAL

Yritysryhmähankkeen tavoitteena on saada Tuovilanlahdelle toimiva kylätoimija- ja yritysverkosto.1.6.2019-31.1.2021. PÄÄTTYNYT

09.05.2024 20:26 - 20:26