Johanna Rinnekari

Rinnekari johanna 2014 4922

Yritysasiantuntija

ProAgria Itä-Suomi

MKN Itä-Suomi, Joensuun seutu

johanna.rinnekari@maajakotitalousnaiset.fi 0403012441

Tehtaantie 6 B
80400 Ylämylly, Liperi

Toimin MKN Yrityspalveluissa ProAgria Itä-Suomessa, Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Pohjois-Savon alueella. Toimenkuvaani kuuluvat pk –yritysten liiketoiminnan suunnittelu, investointi- ja rahoitusneuvonta, markkinoinnin suunnittelu ja palvelumuotoilu. Olen mukana arvioitaessa uuden liikeidean edellytyksiä ja perustettaessa yrityksiä. Toimialoina mm. elintarvike-, ravintola-, matkailuala, hevostalousyrittäjyys, Green Care -sosiaali-, terveys- ja kasvatusala sekä maatilakytkentäiset yritykset. 
Teen omistajanvaihdos- ja sukupolvenvaihdospalveluita EVL -yrityksille.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri (yrityksen taloustiede, talousmaantiede, sosiologia).
Olen suorittanut myös mm. yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon ja liiketoiminnan johtamiseen liittyviä koulutuskokonaisuuksia.

Olen Pohjois-Karjalan viljatuotteiden yhteismarkkinointi -hankkeen hankevastaava. 

Teen toimialaani kuuluvia Neuvo-palveluita.

Sähköpostini myös johanna.rinnekari@proagria.fi

Yritysten kehittämispalvelut

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi-ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa. Toimin vastuukonsulttina Konsultointipalvelun osiossa Analysointi, kasvu ja kansainvälistyminen. Lue lisää!

www.yritystenkehittamispalvelut.fi