Tag: feelinggood
Asiasanalla "feelinggood" merkitty sisältö
Ruokintapöydällä
Laitumelle laskun iloa aidan molemmin puolin
Feeling Good – Lehmän hyvä elämä -hanke oli mukana yhden pilottitilamme, Koivulan Maito & Juusto...
Tiina Karlström
2 min lukuaikaRuokintapöydällä
Mitä lehmälle kuivikkeeksi?
Kuivikkeiden saatavuus ja niiden kohonneet kustannukset tuottavat tällä hetkellä haasteita monelle tilalle. Pehmeä ja kuiva...
Sini Öljymäki
3 min lukuaikaRuokintapöydällä
Poikivat lehmät tarvitsevat hiljaisuutta
Lehmän elämän stressaavinta aikaa on jakso, joka ulottuu poikimisen molemmin puolin. Stressin vuoksi lehmä on...
Elina Raudaskoski
2 min lukuaikaRuokintapöydällä
Uutta näkökulmaa tautisuojaukseen
Olemme viime aikoina perehtyneet Biocheck Ugent -työkaluun, joka on Gentin yliopistossa kehitetty tautisuojauskartoitus nauta-, sika-...
Sanna Lehtimäki, Eliisa Laitila
2 min lukuaikaRuokintapöydällä
Tuotantoeläinten hyödyntämisessä on vastuullista huolehtia sosiaalisesta lisenssistä
Kuluttajia huolettavat tuotantoeläinten ulkoilu ja laiduntaminen, lehmien ja vasikoiden erottaminen toisistaan heti syntymän jälkeen, vasikoiden...
Tiina Karlström
3 min lukuaikaRuokintapöydällä
Hyödynnä vasikkaprosessissa luonnon voima
Lehmän elämän kierrossa jokainen elämän ja tuotannon vaihe vaikuttaa seuraavaan ja seuraaviin.
Elina Raudaskoski
3 min lukuaika