Anna Rinteinen

Rinteinen anna web

Matkailuasiantuntija

ProAgria Itä-Suomi

MKN Itä-Suomi, Ylämylly

anna.rinteinen@maajakotitalousnaiset.fi 0438273703

Tehtaantie 6 B
80400 Ylämylly

Toimin MKN Yrityspalveluissa matkailuasiantuntijan tehtävissä ProAgria Itä-Suomessa. Lähitoimipisteeni on Liperin Ylämyllyllä. Toimenkuvaani kuuluvat pk –yritysten liiketoiminnan suunnittelu, markkinoinnin suunnittelu ja palvelumuotoilu. Olen mukana arvioitaessa uuden liikeidean edellytyksiä ja perustettaessa yrityksiä. Toimialoina mm. matkailu- ja ravintola-ala sekä maatilan sivuelinkeinot. Minut on hyväksytty Neuvo 2020 maatilojen nykyaikaistamisen ja kilpailukyvyn parantamisen neuvonnan sisältökokonaisuuden asiantuntijaksi.

Kuulun valtakunnalliseen Älä ruoki hukkaa -hanketiimiin Pohjois-Karjalan osalta. Keväällä 2022 tuotteistan ja pilotoin konseptoitavia matkailupalveluita Oulujoen vesistön alueella Pohjois-Pohjanmaan liiton Vesivoiman kulttuuriperintö -hankkeelle. Olen aiemmin toiminut Sisältöä kulinaristille kulttuurista -hankkeen projektipäällikkönä sekä asiantuntijana Rural Future - ja European Region of Gastronomy juhlavuosi -hankkeissa.

Sähköpostitse minut tavoittaa myös: anna.rinteinen@proagria.fi

Koulutukseltani olen hotelli- ja ravintolaesimies sekä matkailun restonomi (AMK). Lisäksi olen suorittanut maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinnon sekä sähköiseen markkinointiin ja verkkokauppaan, myyntiin ja palvelumuotoiluun liittyviä koulutuskokonaisuuksia. Omakohtainen yrittäjäkokemus ravintola- ja matkailualalta tuo lisäymmärrystä toimialaan.

Via Karelia - Vastuullista ruokamatkailua verkostoituen

Tutustu KULKU -hankkeessa toteutettuihin imagollisiin matkailuvideotuotantoihin Youtubessa (soittolistoina):

Via Karelia - matkailutievideot https://www.youtube.com/watch?v=il10SPzP9W0&list=PLqgflmkUpGNEna8zpihH6j6dIdVSu8ZRf

Via Karelia - tourism route videos https://www.youtube.com/watch?v=WZuDjl6c2i4&list=PLqgflmkUpGNEeGkvan2qxDX7e5rxrbHGA