Anna Rinteinen

Rinteinen anna web

Matkailuasiantuntija

ProAgria Itä-Suomi

MKN Itä-Suomi, Ylämylly

anna.rinteinen@maajakotitalousnaiset.fi 0438273703

Tehtaantie 6 B
80400 Ylämylly

Toimin MKN Yrityspalveluissa matkailuasiantuntijana ProAgria Itä-Suomessa. Toimenkuvaani kuuluvat mm. pk –yritysten liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittäminen sekä palvelumuotoilu. Olen mukana arvioitaessa uuden liikeidean edellytyksiä ja perustettaessa yrityksiä, toimialoina erityisesti matkailu- ja ravintola-ala sekä maatilan sivuelinkeinot. Minut on hyväksytty NEUVO maatilojen nykyaikaistamisen ja kilpailukyvyn parantamisen neuvonnan sisältökokonaisuuden asiantuntijaksi. Työskentelen tällä hetkellä asiantuntijana ProYritys Itä-Suomi -hankkeessa.

Koulutukseltani olen hotelli- ja ravintolaesimies sekä matkailun restonomi (AMK). Lisäksi olen suorittanut maaseudun kehittämisen erikoisammattitutkinnon sekä sähköiseen markkinointiin ja verkkokauppaan, myyntiin ja palvelumuotoiluun liittyviä koulutuskokonaisuuksia. Seuraava tavoitteena on suorittaa agrologi -maaseudun kehittäminen (YAMK) -tutkinto työn ohessa. Monipuolista kokemusta matkailu- ja ravintola-alan töistä on kertynyt yli 26 vuoden alalta niin työntekijänä kuin yrittäjänkin ominaisuudessa.

Toimin myös ruokamatkailun asiantuntijana Visit Finland Akatemian valmentajaverkostossa. Visit Finland Akatemia on matkailualueille ja siellä toimiville yritysryhmille suunnattu matkailutuotteiden kehittämistä vauhdittava valmennusvalikoima, jonka tavoitteena on tarjota kansainvälisistä markkinoista kiinnostuneille matkailuyrityksille kansainvälistymisen, tuotekehityksen, kestävän kehityksen, myynnin sekä markkinoinnin valmennusta. Valmentajina toimivat Visit Finlandin partnerivalmentajaverkoston asiantuntijat. Valmennukset sisältävät kunkin valmentajan tarjoaman aihealueen lisäksi tietoa Visit Finlandin toimenpiteistä ja työkaluista. Valmennuksia voidaan toteuttaa valtakunnallisesti, pyydä räätälöity tarjous haluamastasi sisällöstä tai tutustu valmiiseen tarjontaan täällä .