Tag: yritysten kehittämispalvelut

Asiasanalla "yritysten kehittämispalvelut" merkitty sisältö

Maarit ja Ari Ojamäen tilalta lähtee arkipäivisin kolmisen tonnia jatkokäsiteltyä oman tilan perunaa laitoskeittiöille.

Referenssit

Ojamäet investoivat lähipottuun

ProAgrian yritysasiantuntija auttoi Ari ja Maarit Ojamäkeä heidän laajentaessaan yritystoimintaansa.

2 min lukuaika
Kaino kuva 1

Referenssit

Yritysasiantuntija mukana KAINON taipaleella

- On ollut hienoa seurata KAINOn kehitystä vuosien varrella, kertoo Sari Uoti yhteisestä matkasta.

1 min lukuaika
Hauhalan hanhifarmin yrittäjät Antti ja Virpi Rantalainen hanhiensa kera

Referenssit

Hanhituotannon huippuosaajat somessa

Hauhalan hanhifarmi panostaa sähköiseen markkinointiin, johon yrittäjät saivat opastusta ProAgrian yritysasiantuntijalta.

1 min lukuaika
Erg juhlavuosi www

European Region of Gastronomy Juhlavuosi -hanke

Keskiössä on gastronomia, joka tarkoittaa ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettujen ruokien tuntemusta ja niiden valmistamista.

01.08.2019 - 31.12.2021

Kuva gastrobar bp satoa goes wild 2019 002

Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – Gastro Business- hanke

Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista.

01.08.2019 - 31.12.2021

Kuva: Marc Sabat

Gastronominen silta maailmalle – elintarvikeyritysten yhteistyön avaus

Yritykset kehittää kansainvälistä osaamistaan,yhteistyötä kansainvälistyvien pienyritysten kanssa ja luovat kontakteja liiketoiminnan tueksi

01.03.2019 - 30.09.2023

Kuva: Kuvalan Lihan kuva-arkisto

Referenssit

Kuvalan tilalla suunniteltiin tulevaisuutta yritysten kehittämispalvelua hyödyntäen

Tuttu ProAgrian asiantuntija auttoi suunnitelmissa.

3 min lukuaika
Anne Heikintalo (oik.), Jukka-Pekka Keronen ja Anniina luotonen ovat KasvuOpenissa sparraamassa yrityksiä.

Uutinen

Onnistumme yhdessä KasvuOpenissa

KasvuOpenista on kehityshaluisilla yrityksillä hyviä kokemuksia. Tänä vuonna Uusiutuva metsä ja maaseutu -kasvupolulle valittiin 30...

Pekka Häkkinen Hakkinen pekka

Pekka Häkkinen

2 min lukuaika
Olli Ojamo ja Anne Heikintalo Merikarvianjoen rannalla. Kuva: Mimmi Virtanen.

Referenssit

Merikarvialaisten veljesten yritys sai alkunsa intohimosta kalastukseen

Ojamon veljekset perustivat Eumer Fishing Finland Oy:n parikymppisinä. ProAgrian yritysasiantuntija on kulkenut rinnalla alusta lähtien....

3 min lukuaika
Janne Toikka pyörittää kolmea yritystä, jotka täydentävät toisiaan.

Referenssit

Idean kanssa yhteys luottoasiantuntijaan

Janne Toikka on käyttänyt ProAgrian osaajia yhtiöidensä perustamiseen ja kehittämiseen.

2 min lukuaika
Black Belt IT:n yrittäjät ovat tyytyväisiä saamaansa kehityspalveluun. Kuva yrityksen arkisto

Referenssit

Black Belt IT sai buustia markkinointiin

ProAgrian yritysasiantuntija auttoi yrittäjiä kehittämään sähköistä markkinointia Yrityksen kehittämispalvelujen tuella.

2 min lukuaika
Mattilan marjatila on sparraukseen valituista yrityksistä. Kuva: Mimmi Virtanen

Uutinen

Uusiutuva metsä ja maaseutu -Kasvupolulle valittu neljä satakuntalaista kasvuyritystä

TIEDOTE 4.2.2019 JULKAISUVAPAA Uusiutuva metsä ja maaseutu -Kasvupolulle valittu neljä satakuntalaista kasvuyritystä! KasvuOpen julkisti tänään Kasvupaja –webinaarissa...

2 min lukuaika
Kalakukko 3

Referenssit

Oletko haasteen tai muutoksen edessä?

ELY:n tukemat Yritysten kehittämispalvelut ovat konsultointipalveluita, joita toteuttamaan on valittu valtuutetut asiantuntijat.

1 min lukuaika
Kylaan maisemaan kuva logolla

Kylään maisemaan - maisema kylien identiteetin ja matkailun veturina 2018-2021

Projektet Vyn till byn vill främja intresset och värdesättandet av den egna kulturmiljön

01.07.2018 - 28.02.2021

Hieman lintuperspektiivia rajattu

ProYritys Kainuu II -hanke

Tukena yrittäjän arjessa. Toteutusaika 1.3.2018 - 31.12.2021.

24.04.2024 19:11 - 19:11

Img 3622

ProYritys Pohjois-Karjala

Maatilojen yritystoiminnan käynnistämisen ja kehittämisen aktivoimiseen suuntautuva hanke. Toiminta-aika on 1.1.2018-30.6.2021.

24.04.2024 19:11 - 19:11