Tainionvirran II -yritysryhmähanke

ProAgria Etelä-Suomi

Yrittäjien tavoitteena on keskinäisen verkostoitumisen kautta myös auttaa toisiaan, sparrata, neuvoa ja yhdessä tuotekehittää palveluja.

Tainionvirta ii 2

Tainionvirta-yritysryhmähankkeeseen osallistuu yhdeksän matkailualan yrittäjää Hartolan ja Sysmän alueelta.

Hanke toteutetaan 1.1.2020 – 31.12.2021 välisenä aikana. Hankkeessa mukana olevat yrittäjät kehittävät osaamistaan yhteisten koulutusten ja konsultoinnin avulla. Saamansa koulutuksen ja yrityskohtaisen konsultoinnin avulla heillä on tavoitteena kehittää uusia matkailun palvelutuotteita ja tehdä tuotekehitystä nykyisen palvelutarjoaman monipuolisemmiksi alueella. Laajempi ja monipuolisempi palvelutarjonta mahdollistaa markkinoinnin uusille asiakasryhmille ja siten lisää yritysten liikevaihtoa ja kannattavuutta. Koulutukset toteutetaan yritysryhmän yrittäjille yhdessä.

Yrittäjien tavoitteena on keskinäisen verkostoitumisen kautta myös auttaa toisiaan, tukea sparrata, neuvoa ja yhdessä tuotekehittää palveluja hankkeen aikana kolmen eri kokonaisuuden alle, joita ovat koiraystävällisyys, luontoliikunta ja Päijänne.

Hankkeen hallinoija on ProAgria Etelä-Suomi ry. Hankkeeseen osallistuvat yritykset ovat: Hartola Golf, Krouvin Camping, Rantalan Lomamökit, Tervalepikon Torpat, Tmi Mian Matkailupalvelut, Vuorenkylän Purnu Oy, Ilola Inn, Sysmän Marina/ Tarkenee Oy ja Linnanrauha Oy

Lisätietoa


Laura Puolamäki, projektipäällikkö


040 544 4899