Tag: elintarvike
Asiasanalla "elintarvike" merkitty sisältö
Luonnonyrteistä lautaselle
Luonnonyrteistä uusia mahdollisuuksia
01.09.2020 - 31.12.2021
Ravintoa ja hyvää mieltä metsästä
Tutustutaan luontoon ja luonnonantimiin koko perheen kanssa 1.1.2021-31.12.2021
01.01.2021 - 31.12.2021
Tulevaisuus luonnonantimissa
Luonnontuotteet haltuun Leader Pohjois-Satakunnassa 4.1.2021-31.12.2022
04.01.2021 - 31.12.2022
Uutinen
Liepuskan Herkkupaja Oy Pohjois-Savon maistuvin maaseutuyritys 2020
Liepuskan Herkkupaja Oy on vuoden 2020 Maistuva maaseutuyritys Pohjois-Savossa.
Vespaikka - vesistömaisemat vetovoimatekijänä Etelä-Savossa
Hanke on päättynyt 31.12.2022.
31.10.2019 - 31.12.2022
Luonnosta yritysryhmähankkeeksi -aktivointihanke
Aktivointihankkeessa kootaan vähintään yksi yritysryhmä. Hanke on päättynyt.
01.05.2020 - 31.08.2020
Uutinen
Poimi ohjeet vappubrunssille tai piknikille
Vieläkö mietit mitä tarjoaisit vappuna brunssilla tai piknikillä? Alla ohjeita, joiden avulla valmistat helppoja vappuherkkuja. Maa- ja...
Anna Kari, Janita Kylänpää
1 min lukuaikaUutinen
Maa- ja kotitalousnaisilta vaivatonta arkiruokaa
Ota kädentaidot käyttöön.
Uutinen
Kasvupolulle haetaan ensimmäistä kertaa mukaan elintarvikealan yrityksiä
ProAgria on Kasvupolun kumppanina haluten tarjota kasvuhaluisille yrityksille ja maatiloille sparrausta kehityksen tiellä.
Kantri-Sampo
Hankkeen tavoitteena on parantaa yrittäjien menestymisedellytyksiä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Hanke kestää 31.12.2022 saakka.
01.07.2019 - 31.12.2022
Gastronominen silta maailmalle – elintarvikeyritysten yhteistyön avaus
Yritykset kehittää kansainvälistä osaamistaan,yhteistyötä kansainvälistyvien pienyritysten kanssa ja luovat kontakteja liiketoiminnan tueksi
01.03.2019 - 30.09.2023
Uutinen
Pariisissa testissä suomalaisten pienten elintarvikeyrittäjien tuotteiden kiinnostavuus
Viiden suomalaisen pienen elintarvikeyrittäjän tuotteet olivat esillä Gourmet Selection -ammattilaistapahtumassa.
Tuula Repo
2 min lukuaikaMaistuva Kainuu
Kainuun elintarvikealan strategia ja koordinointi. Toiminta-aika on 1.4.– 31.12.2019. PÄÄTTYNYT
01.04.2019 - 31.12.2019
Uutinen
Potentiaaliset vientituotteet valittu Vuoden vientielintarvike Venäjälle -kilpailussa
ProAgrian Tuula Repo sparraamassa elintarvikeyrittäjiä valtaamaan laajat markkinat.
Tuula Repo
2 min lukuaikaRuokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti
Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke edistää lähi-, luomu- ja luonnonkeruutuotteiden ketjua pellolta pöytään....
26.04.2024 03:24 - 03:24
Ruokatreffit keittiössä
Ruokatreffit keittiössä -projektin tavoitteena on lisätä syrjäytymisvaarassa olevien nuorten hyvinvointioppimista.
01.01.2019 - 31.12.2019