Tag: elintarvike
Asiasanalla "elintarvike" merkitty sisältö

Uutinen
Poimi ohjeet vappubrunssille tai piknikille
Vieläkö mietit mitä tarjoaisit vappuna brunssilla tai piknikillä? Alla ohjeita, joiden avulla valmistat helppoja vappuherkkuja. Maa- ja...


Anna Kari, Janita Kylänpää
1 min lukuaika
Uutinen
Maa- ja kotitalousnaisilta vaivatonta arkiruokaa
Ota kädentaidot käyttöön.

Uutinen
Kasvupolulle haetaan ensimmäistä kertaa mukaan elintarvikealan yrityksiä
ProAgria on Kasvupolun kumppanina haluten tarjota kasvuhaluisille yrityksille ja maatiloille sparrausta kehityksen tiellä.

Kantri-Sampo
Hankkeen tavoitteena on parantaa yrittäjien menestymisedellytyksiä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Hanke kestää 31.12.2022 saakka.
07.01.2019 - 31.12.2022

Gastronominen silta maailmalle – elintarvikeyritysten yhteistyön avaus
Yritykset kehittää kansainvälistä osaamistaan,yhteistyötä kansainvälistyvien pienyritysten kanssa ja luovat kontakteja liiketoiminnan tueksi
03.01.2019 - 30.09.2023

Uutinen
Pariisissa testissä suomalaisten pienten elintarvikeyrittäjien tuotteiden kiinnostavuus
Viiden suomalaisen pienen elintarvikeyrittäjän tuotteet olivat esillä Gourmet Selection -ammattilaistapahtumassa.

Tuula Repo
2 min lukuaika
Maistuva Kainuu
Kainuun elintarvikealan strategia ja koordinointi. Toiminta-aika on 1.4.– 31.12.2019. PÄÄTTYNYT
27.09.2023 14:27 - 14:27

Uutinen
Potentiaaliset vientituotteet valittu Vuoden vientielintarvike Venäjälle -kilpailussa
ProAgrian Tuula Repo sparraamassa elintarvikeyrittäjiä valtaamaan laajat markkinat.

Tuula Repo
2 min lukuaika
Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti
Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke edistää lähi-, luomu- ja luonnonkeruutuotteiden ketjua pellolta pöytään....
27.09.2023 14:27 - 14:27

Ruokatreffit keittiössä
Ruokatreffit keittiössä -projektin tavoitteena on lisätä syrjäytymisvaarassa olevien nuorten hyvinvointioppimista.
01.01.2019 - 31.12.2019

Suomi syö Satakunnasta - Sikses parasta lähiruokaa 2019-2021
Lähiruokahanke tukee satakuntalaisen ruokaketjun kehittymistä ja kasvua ruokamaakunnan brändäyksellä.
01.01.2019 - 31.12.2021

Mushroom road - Sienitie
Guidance in use of natural products, especially in the picking and use of mushrooms.
01.01.2019 - 31.12.2019

Ruokailusuositukset käyttöön
Tavoitteena on tiedottaa koulu- ja varhaiskasvatuksen ruokailusuosituksista sekä uudistetusta koulumaito- ja hedelmätuesta.
27.09.2023 14:27 - 14:27

Arktista yritysvoimaa
Käsikynkässä metsästä maailmalle
Luonnontuotealan yrittäjä Mirka Olin kertoo NORD-T:n perustamisen lähtökohdista ja hiljalleen kasvavasta yritystoiminnasta

Luonnonyrteistä bisnestä
Uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia luonnonyrteistä.
01.04.2018 - 30.08.2020

Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin 2017 - 2019
Tietoa ruokahävikistä, ruoan vesistövaikutuksista ja vesistöjen hoidosta.
01.08.2017 - 31.12.2019