Tag: elintarvike

Asiasanalla "elintarvike" merkitty sisältö

Kuva: Saara Ryhänen

Vespaikka - vesistömaisemat vetovoimatekijänä Etelä-Savossa

Hanke on päättynyt 31.12.2022.

31.10.2019 - 31.12.2022

Herbs 3119132 1920

Luonnosta yritysryhmähankkeeksi -aktivointihanke

Aktivointihankkeessa kootaan vähintään yksi yritysryhmä. Hanke on päättynyt.

01.05.2020 - 31.08.2020

Vappuherkut nurmileivat 0

Uutinen

Poimi ohjeet vappubrunssille tai piknikille

Vieläkö mietit mitä tarjoaisit vappuna brunssilla tai piknikillä? Alla ohjeita, joiden avulla valmistat helppoja vappuherkkuja. Maa- ja...

Anna Kari Anna kari
Janita Kylänpää Janita Kylänpää

Anna Kari, Janita Kylänpää

1 min lukuaika
Kuva: Jouni Ranta

Uutinen

Maa- ja kotitalousnaisilta vaivatonta arkiruokaa

Ota kädentaidot käyttöön.

3 min lukuaika
Kasvu Openin voittajayritykset 2019

Uutinen

Kasvupolulle haetaan ensimmäistä kertaa mukaan elintarvikealan yrityksiä

ProAgria on Kasvupolun kumppanina haluten tarjota kasvuhaluisille yrityksille ja maatiloille sparrausta kehityksen tiellä.

2 min lukuaika
123

Kantri-Sampo

Hankkeen tavoitteena on parantaa yrittäjien menestymisedellytyksiä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Hanke kestää 31.12.2022 saakka.

01.07.2019 - 31.12.2022

Kuva: Marc Sabat

Gastronominen silta maailmalle – elintarvikeyritysten yhteistyön avaus

Yritykset kehittää kansainvälistä osaamistaan,yhteistyötä kansainvälistyvien pienyritysten kanssa ja luovat kontakteja liiketoiminnan tueksi

01.03.2019 - 30.09.2023

Perunarieska alabioy nettiuutinen

Uutinen

Pariisissa testissä suomalaisten pienten elintarvikeyrittäjien tuotteiden kiinnostavuus

Viiden suomalaisen pienen elintarvikeyrittäjän tuotteet olivat esillä Gourmet Selection -ammattilaistapahtumassa.

Tuula Repo Repo Tuula web

Tuula Repo

2 min lukuaika
Alkupalat

Maistuva Kainuu

Kainuun elintarvikealan strategia ja koordinointi. Toiminta-aika on 1.4.– 31.12.2019. PÄÄTTYNYT

01.04.2019 - 31.12.2019

Elintarvikeyrittäjät julkistettiin Suomen Pietarin-pääkonsulaatissa 3.9.

Uutinen

Potentiaaliset vientituotteet valittu Vuoden vientielintarvike Venäjälle -kilpailussa

ProAgrian Tuula Repo sparraamassa elintarvikeyrittäjiä valtaamaan laajat markkinat.

Tuula Repo Repo Tuula web

Tuula Repo

2 min lukuaika
Kuva: Maa- ja kotitalousnaisten Keskus / Laura Riihelä

Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti

Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke edistää lähi-, luomu- ja luonnonkeruutuotteiden ketjua pellolta pöytään....

23.05.2024 18:19 - 18:19

Kasvisten käytön lisääminen on yksi Ruokatreffit keittiössä -projektin tavoitteista.

Ruokatreffit keittiössä

Ruokatreffit keittiössä -projektin tavoitteena on lisätä syrjäytymisvaarassa olevien nuorten hyvinvointioppimista.

01.01.2019 - 31.12.2019

Herne

Suomi syö Satakunnasta - Sikses parasta lähiruokaa 2019-2021

Lähiruokahanke tukee satakuntalaisen ruokaketjun kehittymistä ja kasvua ruokamaakunnan brändäyksellä.

01.01.2019 - 31.12.2021

20140902 185312

Mushroom road - Sienitie

Guidance in use of natural products, especially in the picking and use of mushrooms.

01.01.2019 - 31.12.2019

Ruokailusuositukset kayttoon projekti l small

Ruokailusuositukset käyttöön

Tavoitteena on tiedottaa koulu- ja varhaiskasvatuksen ruokailusuosituksista sekä uudistetusta koulumaito- ja hedelmätuesta.

23.05.2024 18:19 - 18:19

NORD-T, pohjoinen tee, on syntynyt rakkaudesta metsiin. Kuva: Karin Lindroos

Arktista yritysvoimaa

Käsikynkässä metsästä maailmalle

Luonnontuotealan yrittäjä Mirka Olin kertoo NORD-T:n perustamisen lähtökohdista ja hiljalleen kasvavasta yritystoiminnasta

5 min lukuaika