ProAgria työnantajana

ProAgria työnantajana

Etsitkö näköalapaikkaa? Työnantajaa joka aidosti välittää henkilöstöstään? Ja tarjoaa monipuoliset urakehitysmahdollisuudet.

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä laajaan ja monipuoliseen asiantuntijajoukkoomme. Tällä hetkellä meitä on jo vajaa 700, joista suurin osa työskentelee asiantuntija- ja kehittämistehtävissä maatilojen, maaseudun yritysten ja alueellisten sidosryhmien kanssa. Tavoitteena on hyvinvoiva maaseutu, menestyvä maatila- ja maaseutuyrittäjä sekä tyytyväiset kuluttajat.
 
Asiakastyössä korostamme asiantuntijoidemme välistä yhteistyötä asiakkaiden menestymisen eteen. Eri alojen asiantuntijat yhdistävät asiakastiimeissä osaamisensa asiakkaan tarpeita vastaavaksi kokonaispalveluksi. Tämä mahdollistaa asiakkaille kuhunkin tilanteeseen parhaan mahdollisen asiantuntemuksen sekä henkilöstölle mahdollisuuden keskittyä omaan osaamisalueeseensa, sen vahvistamiseen ja uuden tiedon ylläpitämiseen.
 

Kaikki avoimet työpaikat

Katso tästä  linkistä kaikki avoinna olevat työpaikkamme.

Jätä avoin hakemus 

Voit jättää avoimen hakemuksen tästä linkistä.

Kesätyö tai harjoittelu 2017

Tarjoamme monipuolisia kesätyö- ja harjoittelumahdollisuuksia maatalouden asiantuntija- ja hanketyössä ProAgria Etelä-Pohjanmaalla, ProArgia Oulussa, ProAgria Länsi-Suomessa ja ProAgria Etelä-Savossa. Katso tästä Usein kysytyt kysymykset kesätyöhausta

Jaa

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.