Tradenomin tie vei tilitoimistoon

1 min lukuaika

Uratarinat

ProAgrialla työskentelee iso joukko asiantuntijoita eri ammattiryhmistä. Tässä uratarinassa kerromme, minkälaisia töitä tradenomi tekee meillä.

Tilitoimistoporukka kevat 23 x KOPIO
Anu Kylmäluoma kiittelee ProAgrian työyhteisöä hyvästä yhteishengestä. Kuvassa Anu vasemmalla. Taka-alalla Anun työskentelytiimiä.

”Olin aina ajatellut ProAgrian olevan minulle sopiva työnantaja. Minulla oli mielikuva ProAgriasta maatalousyrittäjän vahvana yhteistyökumppanina. Ja täällä työskenneltyäni mielikuva on osoittautunut todeksi”, Anu Kylmäluoma kertoo.

”Aloitin ensimmäisen työpätkäni ProAgria Etelä-Pohjanmaalla 2020. Tein töitä silloinkin tilitoimistopalveluissa yritysasiakkaiden kanssa sekä työskentelin maatilayhtiöiden taloushallinnan parissa. Lähdin kuitenkin jo pian kasvattamaan siipiäni muualle. Palasin takaisin 2022, kun tajusin arvostavani erityisesti ProAgrian joustavuutta”, kertoo Anu, joka itsekin on maatilayrittäjä.

”Maatilallisena sitä arvostaa työnantajaa, joka ymmärtää kotitilan töiden kausiluontoisuuden. On hienoa että meillä ProAgrialla sekä työntekijät että työnantaja joustaa. Meillä on myös todella timanttisia ihmisiä töissä. Täällä on hyvä tehdä töitä!”

Nyt Anulla on töissä pääpaino on yhtiömuotoisten yritysten taloushallinnossa.

”Lisäksi teen maatilojen kirjanpidon sähköistämisiä. Lisäksi olen päässyt kehittämään sisäistä toimintaa, minkä myötä minut nimitettiin myös varaosaamisvastaavaksi. Tällä hetkellä minulla on sopivasti vaihtelua työtehtävissä, pääsee itseään haastamaan, mutta myös tekemään sitä perusduunia, mikä on kaiken a ja o.”