Karita Alén

Larkka karita

Asiantuntija, yrityspalvelut

ProAgria Etelä-Suomi

karita.alen@proagria.fi 0400 461 708

Mariankatu 8 A
15110 Lahti

Toimin yritysasiantuntijana ja koulutukseltani olen maa- ja metsätaloustieteiden maisteri (MMM), puutarha-agronomi. Työnkuvaani kuuluvat aloittavien ja toimivien yritysten liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen.

Toimialakokemusta minulla on maaseudun elinkeinoista kuten matkailu, ravitsemustoiminta, elintarvikkeiden jatkojalostus, paikallisten palvelujen kehittäminen, koneurakointi. 

Voin tukea sinua markkinoinnin eri osa-alueilla mm. hinnoittelun, tuotteistamisen, asiakkuudenhallinnan ja myynnin kehittämisessä. Autan sinua tunnistamaan ja ideoimaan yrityksellesi käyttökelpoisia markkinointikanavia ja digitaalisia ratkaisuja.

Voimme kehittää yhdessä yrityksesi prosesseja myös tuottavuuden näkökulmasta. Yrityksesi tarpeiden mukaan voidaan keskittyä esimerkiksi tuotanto-, palvelu-, laatu-, talous- tai seurantaprosesseihin tai toiminnan ohjaukseen.

Vahvaa osaamista minulta löytyy myös hyvinvointi- ja hoivapalveluiden (GreenCare) tuotteistamisesta, myynnistä, markkinoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Toimin maatilojen neuvontajärjestelmän, Neuvon, asiantuntijana seuraavassa osiossa: maatilan nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen.

Kärkölän, Sysmän ja Heinolan yritysneuvonta

ProAgria Etelä-Suomi on tehnyt yhteistyösopimuksen Kärkölän ja Sysmän kunnan sekä Heinolan kaupungin kanssa yrityspalveluiden tarjoamisesta. Toimin asiakasvastaavana näissä sopimuksissa. Jos suunnittelet yrityksen perustamista tai yrityksen kehittämistä näillä paikkakunnilla, ota yhteyttä minuun. Alkuneuvonta on sinulle maksutonta. Kysy lisää!