Uutinen

Uutinen
Ruoantuotanto turvataan kriisitilanteessa
ProAgria palvelee poikkeustilanteessakin – tiistaina 24.3. avautuu uusi asiakaspalvelunumero


Harri Mäkivuokko, Suvi Anttila
2 min lukuaika
Maidontuotanto· Uutinen· Tuotosseuranta
Tuotosseurantaan kuuluvien maidontuottajien korkea osaaminen näkyy hyvinä tuotoksina – tavoitteeksi kaikille 11 000 kg EKM
Tulokset julkaistiin 19.3.2020 Maidontuotannon tulosseminaarissa.

Uutinen
Maa- ja kotitalousnaisilta vaivatonta arkiruokaa
Ota kädentaidot käyttöön.

Uutinen
Herneenviljelyllä ja syysviljoilla hyvään tulokseen
Katsastut vuoden 2019 tulokseen

Uutinen
Markkinoilla on tilaa öljykasveille
Öljykasvien pinta-alaa olisi tarve nostaa

Uutinen
ProAgria keskittää kaikki näyttelynsä yhteen yhtiöön
ProAgria keskukset ja Liitto sekä ruotsinkielisen neuvonnan vastaavat organisaatiot keskittävät kaikki näyttelynsä yhteen yhtiöön.


Suvi Anttila, Henri Honkala
2 min lukuaika
Uutinen
Tainionvirran-matkailuyritysten kehittämisryhmä laajenee – mukaan neljä uutta matkailun toimijaa Hartolasta ja Sysmästä
Uusi hanke Tainionvirran II -yritysryhmähanke sai myönteisen rahoituspäätöksen Hämeen ELY-keskuksesta ja aloitti toimintansa vuoden 2020...

Uutinen
Vaasan Tuottajalle kiitos -stipendien saajat on valittu
Lähes 50 000 euron yhteissummalla kehitetään viljelyinnovaatioita ympäri Suomen.

Suvi Anttila
4 min lukuaika
Uutinen
Kasvupolulle haetaan ensimmäistä kertaa mukaan elintarvikealan yrityksiä
ProAgria on Kasvupolun kumppanina haluten tarjota kasvuhaluisille yrityksille ja maatiloille sparrausta kehityksen tiellä.

Uutinen
Uutuuksia Sarkamessuilla Seinäjoella
Tavataan ProAgrian, Faban, Minun maatilani -ohjelmistojen, ETT ry:n, SeiLab Oy:n ja Maveplan Oy:n yhteisosastolla 5A...



Suvi Anttila, Miia Lenkkeri-Tamminen, Sanna Lindén
1 min lukuaika
Uutinen
Maveplanin toiminta laajenee Etelä-Pohjanmaalle
ProAgria Etelä-Pohjanmaa luovutti liiketoiminnan siirtona salaoja- ja mittauspalvelut Maveplan Oy:lle

Henri Honkala
2 min lukuaika
Uutinen
OSMO-hankkeen tuloksia maan kasvukunnon kehittämisestä
Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin juuri julkaisemassa raportissa tarkastellaan kokemuksia 8 koelohkolta vuosina 2015-2018.



Heikki Ajosenpää, Marja Nevalainen, Anne Johansson
3 min lukuaika