Valmenna itsesi tulevaisuuden huipulle

2 min lukuaika

Johtaminen· Koulutukset· Uutinen

Millaista on olla ruoantuottaja tai maaseudun yrittäjä lähitulevaisuudessa? Pohditko yrityksesi tulevaisuutta? Tahtoisitko verkostoitua tulevaisuutta pohtivien kollegoiden kanssa?

Tulevaisuusvalmennus sparraa sinua kohti tulevaa. Ole eturivissä ja tule työstämään merkittäviä ajankohtaisiin teemoihin liittyviä asioita omassa yritystoiminnassasi.

Tuvalm asiantuntija ja asiakas kuva sampo luukkainen

Toteutamme Tulevaisuusvalmennukset S-ryhmän, alueosuuskauppojen, LähiTapiolan ja ProAgria keskusten yhteistyönä Etelä-Pohjanmaalla, Etelä-Savossa, Hämeessä, Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Jokaisella alueella järjestetään oma koulutuskokonaisuus. 

Ajankohtaisia teemoja, verkostoitumista ja sparrausta

Tulevaisuusvalmennus järjestettiin ensimmäisen kerran kolme vuotta sitten. Se sai erinomaisen vastaanoton asiakkaidemme keskuudessa. Hyvää palautetta valmennukseen osallistuneilta tuli erityisesti ajankohtaisten teemojen valinnasta sekä verkostoitumisesta ja sparrauksesta muiden yrittäjien kanssa.

Valmennuksissa syvennytään

  • johtamiseen ja strategiaan (mm. strategian muodostuminen, riskien hallinta)
  • ilmastoviisaan maatilayrityksen teemoihin (mm. maan kasvukunto, maanviljely ilmastoasioiden näkökulmasta, tuotteen arvon muodostuminen tulevaisuudessa) 
  • asiakasymmärrykseen ja kuluttajien ostokäyttäytymiseen (mm. asiakkaiden tarpeet tulevaisuudessa, ruoantuotannon menestystarinat, tuotteiden tarinallistaminen).

Valittavana on kolme eri polkua, joissa valittavana useita eri moduuleja. Voit itse valita sinua kiinnostavat osiot, valitse muutama tai käy vaikka kaikki!

Valmentajina ja kouluttajina toimivat alan tuntevat ammattilaiset

  • ProAgriasta
  • S-Ryhmästä
  • LähiTapiolasta
  • sekä muista organisaatioista, jotka tuntevat alan erityispiirteet.

Valmennukset järjestetään vaihdellen

  • tapaamisina kasvokkain ja
  • paikasta riippumattomina webinaareina.


”Tulevaisuusvalmennuksessa kohtaamani ammattimainen ote herätti luottamukseni. Koin, että voin vain hypätä kyytiin eikä tarvitse miettiä, ymmärtävätkö he minun alaani.” 


Lue lisää Tulevaisuusvalmennukseen osallistuneen Vesa Tammilehdon kokemuksista tai katso video sivun alareunasta.

Ilmoittautuminen

Tulevaisuusvalmennuksen seuraavaa valmennuskokonaisuutta ei ole vielä julkaistu.

Tulevaisuusvalmennukset järjestävät yhteistyössä:

ProAgria Etelä-Pohjanmaa, ProAgria Etelä-Savo, ProAgria Etelä-Suomi ja ProAgria Länsi-Suomi. 

S-ryhmä, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa Eepee, Osuuskauppa Hämeenmaa, Osuuskauppa Keula, Osuuskauppa Suur-Savo, Pirkanmaan Osuuskauppa ja Satakunnan Osuuskauppa.

LähiTapiola, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa, LähiTapiola Loimi-Häme,  LähiTapiola Länsi-Suomi, LähiTapiola Pirkanmaa, LähiTapiola Savo-Karjala ja LähiTapiola Vellamo.

LT logo blue RGB
S Logo CMYK