Viihtyisä kokoustila Raatimies Lappeenrannassa

Lappeenrannan ydinkeskustassa sijaitsevan legendaarisen Viljelystalon uudistetussa kokoustilassa on käytössä nykyaikainen kokoustekniikka ja langaton verkkoyhteys.

Viljelystalo Lappeenranta

Raatimies – kokoustila moneen arjen ja juhlan tapahtumaan

Kokoustila koostuu isosta kokoushuoneesta, erillisestä keittiöstä sekä eteisestä, naulakkohuoneesta ja WC-tiloista. Kokoushuoneeseen mahtuu luentomuotoisesti järjestettynä maksimissaan 55 henkilöä.

Tila on mahdollista muuttaa siirrettävien pöytien avulla esim. U-mallin tai Diplomaatti-pöytämuotoihin tai pienryhmätyöskentelyyn pöytäryhmiksi. Tilasta saa myös tunnelmallisen juhlatilan pienimuotoisille perhe- tai yritysjuhlille. Kokoushuoneen lisäksi käytössä on tilava keittiö asianmukaisine laitteineen omatoimisiin tarjoiluihin.

Kokousvälineet ja -laitteet 

Kokoustila Raatimies

Tilassa on valkokangas, dataprojektori, fläppitaulu papereineen ja tusseineen sekä langaton verkkoyhteys. Pistorasioita on runsaasti eri puolilla kokoushuonetta ja tarvittaessa voidaan toimittaa lisäjatkojohtoja.

Asiakkaan toivotaan käyttävän omaa tietokonetta dataprojektorin käytön yhteydessä.

Opastus kokousvälineiden käyttöön sekä tarvittavien verkkoyhteyksien salasanojen osalta annetaan sekä asiakkaan hakiessa avainta sekä kokoustilan käyttäjän oppaassa, joka löytyy luennoitsijan pöydältä.

Keittiö 

Raatimies kokoustilan keittiö

Vuokrahintaan sisältyy keittiön omatoiminen käyttö. Keittiössä on 12-hengen kahvinkeitin, jääkaappi sekä kotitalousliesi uunilla. Tarvittava ruokailu- ja kahviastiasto on käytettävissä 50 hengelle. Lisäksi keittiössä on jonkin verran ruoanvalmistukseen liittyvää astioita ja työvälineitä sekä astianpesukone. Vuokraushinta sisältää astianpesuaineet käsi- sekä konetiskiin sekä kahvinkeittimen suodatinpaperit.

Saapuminen ja pysäköinti

Viljelystalo sijaitsee osoitteessa Raatimiehenkatu 17 C, 53100 Lappeenranta. Vuokrattava kokoustila on 3. kerroksessa. Sen omistaa Etelä-Karjalan maataloussäätiö. Säätiön asiamies: Antero Parkkonen, p. 0400 255 980, sähköposti antero.parkkonen@proagria.fi

Bussireitit kulkevat lähes vierestä ja rautatieasemalle on 15 minuutin kävelymatka. Autoille löytyy runsaasti parkkitilaa viereisestä Pysäköintitalo P-Pormestarista. Sisään- ja ulosajo tapahtuu joko Valtakadulta (Maakuntakirjaston vieressä, Valtakatu 49) tai Villimiehenkadulla (Villimiehenkatu 8) sijaitsevaa ajoluiskaa pitkin.

Kulku ja opasteet

Pääsisäänkäynti arkisin klo 18 saakka Raatimiehenkadulta Ravintola Toteemin oven jälkeen kulman takaa oikealta talon päädystä, josta noustaan portaat kolmanteen kerrokseen. Kokoustilan kyltti sijaitsee ko. talon päädyssä. Tässä sisäänkäynnissä ei ole hissiä käytettävissä. Viikonloppuisin ja iltaisin klo 18 jälkeen kulku kokoustilaan tapahtuu Pormestarinkadun puolelta Viljelystalon sisäpihan kautta.

Tavaroiden kuljetus arkisin n. klo 18 saakka hissillä onnistuu Pormestarinkatu 6 B -rapun kautta kolmannesta kerroksesta. Huomioi, että kulkutie kokoustilaan on hyvin kapea ja siinä on myös portaikko.

Hinta ja tarjouspyyntö

Kokoustilaa voi vuokrata tunti- tai kokopäivähinnoitteluun perustuen. 

Vuokrausehdot

Tiloja vuokrataan pääsääntöisesti vain yrityksille ja yhteisöille. Vuokraajan on oltava vähintään 18-vuotias. Varauksen yhteydessä vuokraaja sitoutuu noudattamaan Etelä-Karjalan maataloussäätiön vuokrausehtoja. Kokoustilan varauksen kesto ja alkuaika sovitaan varauksen yhteydessä. Tilojen on oltava tyhjät varausajan päätyttyä.

Yhteystiedot

Tilavuokraamisen yhteyshenkilöt

Isännöitsijä Reijo Mustonen, p. 0400 153 447

Ulla Käyhkö, p. 040 719 4320, sähköposti: ulla.kayhko@proagria.fi

Marja Oikkonen, p. 0400 257 557, sähköposti: marja.oikkonen@proagria.fi

Etelä-Karjalan maataloussäätiön yhteystiedot

Säätiön asiamies Antero Parkkonen, p. 0400 255 980, sähköposti antero.parkkonen@proagria.fi