Viihtyisät kokoustilat Hämeenlinnassa Vanajan Parvella

Vanajan Parven ikkunoista ja kattoterassilta avautuu silmiähivelevä näköala yli kaupungin keskustan. Julkiset liikenneyhteydet ovat kilometrin kävelymatkan päässä ja autoille on runsaasti maksutonta parkkitilaa.

Meille on helppo tulla - ota yhteyttä ja varaa tilat yrityksesi käyttöön!

Vanajan parvi kokoustilat

Kokous- ja koulutuspäivät sujuvat tiloissamme mukavasti. Käytössä on nykyaikainen ja laadukas videoneuvottelulaitteisto, jonka avulla on helppo toteuttaa myös etä- ja hybriditilaisuudet.

Kokous- ja koulutustilat ryhmille

Vanajan Parvi tarjoaa upeat puitteet isommillekin kokous- ja koulutusryhmille. Kattoterassilta yli kaupungin keskustan avautuva näköala siivittää workshop-päivässä ajatukset uusille urille. Maukkaat kokoustarjoilut antavat virtaa työskentelyyn. Asiakkailtamme on tullut kiitosta tilojen muunneltavuudesta, omasta rauhasta ja väljyydestä sekä hyvästä ja helppokäyttöisestä kokoustekniikasta.

Vanajan Parvi on saavuttanut asemansa hämeenlinnalaisena kokous- ja koulutustilana. Tila on kuin tehty enintään 70 hengen ryhmille. . Tiloja vuokrataan pääsääntöisesti vain yrityksille ja yhdistyksille. Varaa kokous- ja koulutuspäiväsi ajoissa! 

Virkisty ja viihdy saunassa

Kokoustilojemme yhteydessä on tilava ja näyttävällä Iki-kiukaalla varustettu sauna ja lämminvesiporeallas ulkoterassilla. Poreita säätelemällä löydät eri asteisia hierovia ja rentouttavia poresuihkujen. Altaasta on hieno näkymä auringonlaskuun, kaupungin valoihin ja iltahämärissä eteläistä tähtitaivasta.

Virkisty tykypäivässä tai valmista porukalla illallinen 

Varaa samassa rakennuksessamme olevalta Forever-kuntosalilta omat virkistystilat ja järjestä tyky-tuokio henkilöstösi kanssa. Monenlaisen toiminnan mahdollistavat kuntoilutilat pitävät porukan koossa ja yhteishenki kasvaa. Tyky-tuokion jälkeen siirrytään Vanajan Parvelle nauttimaan saunasta ja hyvästä ruoasta, jonka voi tilata valmiina tai varata meiltä Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten ruoka-asiantuntijan järjestämän ruokakurssin. Kurssin teemana voi olla lähes mitä tahansa riistasta ja makkaroista luonnonyrtteihin tai järvikalasta vegaaniruokiin. Kurssin antimista syntyy ryhmän itse valmistama illallinen ja vatsan täytteen lisäksi saa uusia oppeja oman ruuanvalmistukseen.

Yhteystiedot

Olemme avoinna arkisin klo 8-16. Meille on helppo tulla! Osoite: Vanajantie 10 B, 13110 Hämeenlinna.

Vuokrattavat tilat

Vanajan Parven kokous- ja saunatilat sijaitsevat Vanajantiellä kolmessa eri kerroksessa. Neuvottelutilat Metsäpirtti ja Ideariihi sopivat erinomaisesti lyhyisiin palavereihin, joissa osallistujia on alle 15. Viidennen kerroksen tiloissa voi pitää esimerkiksi luennon 70 henkilölle. Koko päivän kestävät tilaisuudet voi päättää rentouttaviin löylyihin ja porealtaan lämpöiseen kylpyyn kattoterassilla.

Tiloja voi vuokrata myös ilman palvelua. Avaimen saa ProAgria Etelä-Suomen toimistolta.

Tilavuokrahintoihin lisätään alv. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kokouspaketit

Mikäli haluatte kokouksen tai palaverin yhteyteen myös tarjoilua, voitte valita tilaisuuteen sopivan paketin. Kahvi- ja ateriapalvelut hoituvat hyvien yhteistyökumppaneiden avulla. Tasolounas tai hämeenlinnalainen leipomo Ossin Pulla toimittaa meille aamuisin juuri uunista tulleet kahvileivät ja runsaat sämpylät, joiden voimalla jaksaa aina lounaaseen asti. Lounastarjoilu hoituu Tasolounaan ammattitaidolla. Paljon kehuttu lounas katetaan Pikkuparven valoisaan tilaan, jossa ryhmänne saa ruokailla kaikessa rauhassa. Lämpimällä säällä voi ruokailla myös kattoterassilla nauttien upeasta maisemasta.

Alle 10 hengen ryhmälle tulee 20 % korotus hintaan. 

Iltatilaisuudet

Tarjoilu Vanajan Parvella hoidetaan arkipäivinä ma-la. Hinnat ovat per henkilö ja koskevat yli 15 hengen ryhmiä. Tarjoilun hintaan lisätään alv 14 %.

Vuokrausehdot

Tiloja vuokrataan pääsääntöisesti vain yrityksille ja yhteisöille. Vuokraajan on oltava vähintään 18-vuotias. Varauksen yhteydessä vuokraaja sitoutuu noudattamaan vuokrausehtoja.

Kokous- ja saunatilan varauksen kesto ja alkuaika sovitaan varauksen yhteydessä. Tilojen on oltava tyhjät varausajan päätyttyä.