Valmenna itsesi tulevaisuuden huipulle

Millaista on olla ruoantuottaja tai maaseudun yrittäjä lähitulevaisuudessa? Pohditko yrityksesi tulevaisuutta? Tahtoisitko verkostoitua tulevaisuutta pohtivien kollegoiden kanssa? 

Ole eturivissä ja tule työstämään merkittäviä ajankohtaisiin teemoihin liittyviä asioita omassa yritystoiminnassasi.

Toteutamme Tulevaisuusvalmennukset S-ryhmän, alueosuuskauppojen, LähiTapiolan ja alueyhtiöiden sekä ProAgria keskusten yhteistyönä Etelä-Pohjanmaalla, Etelä-Savossa, Hämeessä, Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

Lue mediatiedote 12.12.2022 tästä.

Tuvalm asiantuntija ja asiakas kuva sampo luukkainen

Tulevaisuusvalmennus sparraa tulevaan

Valmennuksissa syvennytään johtamiseen ja strategiaan, ilmastoviisaan maatilayrityksen teemoihin sekä asiakasymmärrykseen ja kuluttajan ostokäyttäytymiseen. 

Valittavana on kolme eri polkua, joissa valittavana useita eri moduuleja. Voit itse valita sinua kiinnostavat osiot, valitse muutama tai käy vaikka kaikki! 

Valmennuksen hinta on 150 euroa (+alv 24 %). Matkat ja mahdolliset majoituskustannukset ovat omakustanteisia.

”Tulevaisuusvalmennuksessa kohtaamani ammattimainen ote herätti luottamukseni. Koin, että voin vain hypätä kyytiin eikä tarvitse miettiä, ymmärtävätkö he minun alaani.” Mikä on Tulevaisuusvalmennus?

Tulevaisuusvalmennus pilotoitiin vuonna 2019 Etelä-Suomessa. Hyvää palautetta saanut valmennus laajeni viidelle alueelle vuonna 2023. Valmennus on tarkoitettu kaikille maaseudun yrittäjille.

Lue lisää:

Kooste aloitustilaisuudesta

Tule mukaan Tulevaisuusvalmennukseen -tilaisuus aloitti Tulevaisuusvalmennuksen 10.1.2023 klo 10-11. Saimme ensimakua valmennuksesta ja kohtaat kollegoita ja valmentajia. ProAgria, S-ryhmä ja LähiTapiola kertoivat yhdessä valmennuksesta. Mukana oli yrittäjältä yrittäjälle puheenvuoro sekä valmennuspolkujen esittely. Tilaisuuden juonsivat Suvi Anttila, ProAgria Keskusten Liitto ja Elina Das Bhowmik, S-ryhmä. Mukana S-ryhmästä mm. Arttu Laine, Nina Elomaa, Sanna Suokko, ja Sampo Päällysaho.

Katso kooste tilaisuudesta alta ja innostu!

Tulevaisuusvalmennukset järjestävät yhteistyössä:

ProAgria Etelä-Pohjanmaa, ProAgria Etelä-Savo, ProAgria Etelä-Suomi ja ProAgria Länsi-Suomi.

S-ryhmä, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa Eepee, Osuuskauppa Hämeenmaa, Osuuskauppa Keula, Osuuskauppa Suur-Savo, Pirkanmaan Osuuskauppa ja Satakunnan Osuuskauppa.

LähiTapiola, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa, LähiTapiola Loimi-Häme, LähiTapiola Länsi-Suomi, LähiTapiola Pirkanmaa, LähiTapiola Savo-Karjala ja LähiTapiola Vellamo.