Kaisa Myllykangas

Kaisa myllykangas

Ruoka-asiantuntija

ProAgria Oulu

Oulun Maa- ja kotitalousnaiset

kaisa.myllykangas@maajakotitalousnaiset.fi 0400 399 865

Kauppurienkatu 23, 3. kerros
90100 Oulu

Olen sarjainnostuja ja tartun mielelläni uusiin mahdollisuuksiin. Työskentely Maa- ja kotitalousnaisissa on mahtavaa, sillä jokainen päivä on erilainen. Ruokakasvatus, -kurssit ja -luennot ovat minulle tärkeä osa työtä. Pääsen tekemään sitä eri ikäryhmien kanssa, lapsista ikääntyviin.

Tällä hetkellä toteutan ruokakasvatusta esimerkiksi Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin Arjen sankarit -hankkeessa, jonka kohderyhmänä ovat työikäiset, työelämän ulkopuoliset miehet. Myös alueemme ruoka- ja elintarvikeyritysten tukeminen on minulle tärkeää. Työpöydälläni on myös maakuntamme ruokaketjun kansainvälistymisvalmiuksien kehittäminen pienen hankkeemme kautta. Toimin Maistuvaa meiltä ja muualta -hankkeen projektipäällikkönä.

Osa järjestömme paikallisyhdistyksistä on tullut minulle tutuksi muun muassa ruokakurssien ja luentojen kautta. Nämä tilaisuudet ovat aina mukavia kohtaamisia. Pidän uuden oppimisesta ja usein kuulenkin, että opiskelu taitaa olla se sinun harrastuksesi. Viimeisimpänä opintona olen suorittanut elintapaohjaajan pätevyyden, jota pääsen hyödyntämään ryhmien vetämisessä ja erilaisten elintapateemojen neuvonnassa.

Asiantuntijan hankkeet