Valmenna itsesi tulevaisuuden huipulle

Millaista on olla ruoantuottaja tai maaseudun yrittäjä lähitulevaisuudessa? Pohditko yrityksesi tulevaisuutta? Tahtoisitko verkostoitua tulevaisuutta pohtivien kollegoiden kanssa? 

Ole eturivissä ja tule työstämään merkittäviä ajankohtaisiin teemoihin liittyviä asioita omassa yritystoiminnassasi.

Toteutamme Tulevaisuusvalmennukset S-ryhmän, alueosuuskauppojen, LähiTapiolan ja ProAgria keskusten yhteistyönä Etelä-Pohjanmaalla, Etelä-Savossa, Hämeessä, Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

Ilmoittautuminen on avattu - lue lisää sivun alareunasta.

Tuvalm asiantuntija ja asiakas kuva sampo luukkainen

Tulevaisuusvalmennus sparraa tulevaan

Valmennuksissa syvennytään johtamiseen ja strategiaan, ilmastoviisaan maatilayrityksen teemoihin sekä asiakasymmärrykseen ja kuluttajan ostokäyttäytymiseen. 

Valittavana on kolme eri polkua, joissa valittavana useita eri moduuleja. Voit itse valita sinua kiinnostavat osiot, valitse muutama tai käy vaikka kaikki! 

Valmennuksen hinta on 150 euroa (alv 0 %). Matkat ja mahdolliset majoituskustannukset ovat omakustanteisia.

Mikä on Tulevaisuusvalmennus?

Tulevaisuusvalmennus pilotoitiin vuonna 2019 Etelä-Suomessa. Hyvää palautetta saanut valmennus laajenee viidelle alueelle vuonna 2023. Valmennus on tarkoitettu kaikille maaseudun yrittäjille.

Lue lisää:

”Tulevaisuusvalmennuksessa kohtaamani ammattimainen ote herätti luottamukseni. Koin, että voin vain hypätä kyytiin eikä tarvitse miettiä, ymmärtävätkö he minun alaani.”