Liiketoiminnan kehittäminen

Yrityksen tulevaisuuden suunnittelussa kannattaa ottaa asiantuntijamme kumppaniksesi.

Sparrailu antaa varmuutta päätöksiisi, joiden tueksi saat ratkaisuvaihtoehtoja ja suunnitelmia. Tunnemme toimintaympäristösi mahdollisuudet ja haasteet sekä erilaiset rahoituskanavat.

Autamme sinua, kun pohdit yrityksesi nykytilaa, voimavaroja, tulevaisuutta, strategiaa, kannattavuutta, investointeja, omistajanvaihdosta tai vaikkapa markkinointia. Saat meiltä myös erityisasiantuntijapalveluja mm. tuotekehitystyöhön ja tuotteistamiseen, palvelumuotoiluun, markkinointiin ja myyntiin, elintarvikehuoneistojen lupa-asioihin, omavalvonta- ja hygieniaosaamiseen sekä elintarvikkeiden vientineuvontaan.

Onko sinulla maaseudulla sijaitseva yritys tai harjoitatko muuta yritystoimintaa maatalouden ohella?

Maaseudun yritystuet antavat monipuolisia mahdollisuuksia yritystoiminnan aloittamiseen, laajentamiseen ja kehittämiseen. Myös maatila, joka harjoittaa saman y-tunnuksen alla muuta yritystoimintaa, voi saada maaseudun yritystukia. 

Yritysasiantuntijamme auttavat sinua uuden liiketoimintaosa-alueen suunnittelussa, nykyisen toiminnan kehittämisessä, eri rahoitusvaihtoehtojen arvioinneissa ja yritystukien haussa sekä ohjaavat yhteistyöhankkeisiin muiden yrittäjien kanssa tai innostavat oman yhteistyöhankkeen suunnitteluun.

Jätä meille yhteydenottopyyntö