Aikaa on -hanke valtakunnalliseen hankekilpailuun

1 min lukuaika

Johtaminen· Hankkeet· Pienryhmätoiminta· Uutinen

ProAgria Länsi-Suomen Aikaa on - kokonaisuus haltuun -hanke on valittu sekä Satakunnan että Varsinais-Suomen Ely-keskuksen ehdokkaana valtakunnalliseen hankeinnovaatiokilpailuun.

Pienryhmä pellolla

ProAgria Länsi-Suomen Aikaa on - kokonaisuus haltuun -hanke on valittu sekä Satakunnan että Varsinais-Suomen Ely-keskuksen ehdokkaana valtakunnalliseen hankeinnovaatiokilpailuun, josta valitaan edustaja kansainväliseen Agricultural and Rural inspiration Awards 2023 -kilpailuun. Hanke on ehdokkaana sarjassa Älykäs ja kilpailukykyinen maatalous (Smart & competitive agriculture).

Aikaa on -hankkeessa keskityttiin toiminnan kehittämiseen, johtamiseen ja kokonaisuuden hallintaan. 

- Saimme kuulla, että hankkeemme valintaa puolsi se, että kehitimme avointa kokemuksenvaihtoa kannustavia pienryhmämalleja, joita hankkeessa mukana olleet yrittäjät olivat alusta asti kehittämässä, kertoo ProAgrian asiantuntija Anu Ellä, toinen hankkeen vetäjistä.

- Suuret kiitokset siis aktiivisille yrittäjille, jotka mahdollistivat kehittämistyön ja onnistuneen hankkeen, jatkaa Anu Ellä.

Hanke sai kiitosta myös kansainvälisestä toiminnasta, opintomatkojen lisäksi hankkeessa tehtiin viljelijävaihtoa sekä vietiin kehitettyä pienryhmämallia ulkomaille.

Aikaa on -hanketta seurannut Arki-hanke hyödyntää edelleen hyviä kokemuksia pienryhmätoiminnasta. 

Aikaa on -hanketta rahoitti Euroopan maaseuturahasto, Satakunnan ELY-keskus, Varsinais-Suomen ELY-keskus. 

Hanketta vetivät asiantuntijat Anu Ellä ja Riikka Mäkilä.