Vaaka tuo varmuutta

Säilörehun laadun varmistaminen on tärkeää sekä sinun että eläintesi hyvinvoinnille. Varmista säilörehun laatu kanssamme läpiajettavalla ajovaa'alla. Keräämme tiedot kiinnostuneista ja suunnittelemme sen perusteella ajoreitin alueellamme.

Lapiajettava ajovaaka

Syötävän hyvä säilörehu varmistuu näin

Arvioimme kanssasi yhdessä onnistumisen edellytyksiä punnitsemalla ajovaa'alla säilörehuvaunuja, arvioimalla säilöntäaineen menekkiä ja mittaamalla tiivistämisen käytettyä aikaa. Käymme myös pellolla tutkimassa niittokorkeutta ja säilörehumassan laadukkuutta sekä tekemässä muitakin havaintoja. Otamme myös raaka-ainenäytteitä säilörehuvarastosta. 

Teemme palvelua parityönä, jolloin havaintoja saadaan kerättyä tuplasti samassa ajassa. Tilanteen mukaan annamme heti ratkaisuehdotuksia tai vinkkejä seuraavaan säilörehuntekoon.

Tilaa tai ilmoittaudu listalle

Voit tilata palvelun tai ilmoittautua kiinnostuneiden listalle. Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Suunnittelemme kiinnostuneiden mukaan reitin ja aikataulun.


Hinnoittelu

Ajovaa'an vuokra on 150 euroa / kerta. Lisäksi laskutetaan asiantuntijoiden palveluun käyttämä aika. Palveluun on mahdollista hyödyntää Neuvo-rahoitusta.