Vastuullisuudella rakennetaan tulevaisuus

Vastuullisuus maataloudessa ja koko ruokajärjestelmässä on tulevaisuuteen kantava toimintatapa. 

Lue lehden digiversio tästä.

Lue lisää vastuullisuudesta
Asiantuntijatkuva2000x1500pix

Vaikuta maaseudun mahdollisuuksiin

Rakennemuutoksen kourissa oleva maaseutu tarvitsee pitkäjänteistä näkymää tämän päivän ja tulevaisuuden mukana tuomiin haasteisiin sekä uusiin elinkeinomahdollisuuksiin. 

Paras tuntuma tähän on yhteisellä järjestöllämme, joka on ollut maaseudun kehittäjänä jo yli 200 vuotta. Tarvitsemme edelleen jäseniksemme ja hallintoomme aktiivisia, perusarvomme jakavia maaseutuyrittäjiä, jotka haluavat vaikuttaa tulevaisuuden maaseutuun ja elinkeinomahdollisuuksiin.

Ammatillisia etuja, huolenpitoa ja hyvinvointia

Uudistuva yrittäjä- ja yritysjäsenyys tuo maatalousyrittäjien arkeen konkreettisia etuja, vinkkejä ja ideoita asiantuntijapalveluissa ja erilaisissa tapahtumissa.

Lue lisää yrittäjä- ja yritysjäsenyydestä

Liity nyt jäseneksi

Liittyminen on helppoa. Täytä lomake ja asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä! 

Uusi tukikausi lupaa viljelijöille kunnon aivojumppaa

Viljelijää ei tälläkään tukikaudella päästetä helpolla. Viljelykierto, kasvipeitteisyyden lisääminen, ehdollisuus... Tilalla on monenlaista muistettavaa sen lisäksi, mitä kylvää tulevana kesänä. Tukitasoissa on nähtävissä se, että jos ei tee muutoksia omaan toimintaan pellolla, voivat tuet vähetä merkittävästi edellisestä tukikaudesta. 

Asiantuntijat Juha-Matti Toppari ja Niko Luikku kannustavat ottamaan kaiken irti uudesta tukikaudesta. Lue koko juttu ajankohtaisista. 

Lue uusin asiakas- ja jäsenlehteemme