Vastuullinen ruokaketju
Vastuullinen ruokaketju
Kasvuniloa
Lapsille tietoja ja taitoja ruoantuotannosta pellolta lautaselle! Omin käsin tekemällä karttuvat arjen taidot sekä suomalaisen...
01.02.2024 - 12.07.2027
Vastuullinen ruokaketju
Pellolta pöytään näkyväksi
Pellolta pöytään näkyväksi -hankkeessa kytketään itäisen Suomen kestävä ruoantuotantotapa European Region of Gastronomy Saimaan yritys-...
01.03.2024 - 30.06.2026
Vastuullinen ruokaketju
Tuohta tarinoista
Hankkeen tavoitteena on Saimaan alueen ruokakulttuuritarinoiden esille nostaminen, yritysten osaamisen lisääminen tarinallisten ruokamatkailutuotteiden tuotteistamiseen ja...
01.05.2024 - 31.03.2026
Vastuullinen ruokaketju
Saimaa lautasella
Saimaa lautasella -hankkeessa kehitetään Savonlinnan alueen ruokajärjestelmää, parannetaan paikallisten raaka-aineiden saatavuutta, lisätään lähiruokatuotteiden tunnettuutta ja...
01.12.2023 - 31.12.2025
Yrityskokonaisuus· Ympäristöviisas maaseutu· Digitalisaatio ja tiedolla johtaminen· Osaava ja oppiva organisaatio· Vastuullinen ruokaketju
Vastuullisen lammasyrityksen ABC
Maatalousyrittämisessä ajantasaisen tiedon tarve on jatkuvaa. Lammas ABC -hankkeessa rakennetaan uusi sähköinen materiaalipankki, johon kootaan...
01.01.2024 - 31.12.2025
Vastuullinen ruokaketju
ClimateFood – Climate-Smart Food via Cross-Border Cooperation – With Businesses, for the Businesses
ClimateFood-hanke pyrkii lisäämään ilmastoviisasta yritystoimintaa koko elintarvikkeiden tuotantoketjussa Pohjois-Suomen ja -Ruotsin alueella.
01.01.2023 - 31.12.2025
Vastuullinen ruokaketju
LIKKA - Lisää kotimaista kalaa nuorten ja perheiden lautasille Päijät-Hämeessä
Monipuolisen oppimiskokonaisuuden tarjoaminen kotitalouden perusopetuksen tueksi.
28.06.2023 - 31.10.2025
Vastuullinen ruokaketju
Agri-Food Network
Agri-Food Network -hanke on Savonia-ammattikorkeakoulun hallinnoima ryhmähanke, jonka osatoteuttajina toimivat ProAgria Itä-Suomi/MKN Itä-Suomi, Luonnonvarakeskus ja...
01.04.2023 - 30.09.2025
Vastuullinen ruokaketju
Ruokaklusterin toiminnallistaminen RUOTO
Etelä-Savon ruokaklusteri rekisteröityi Euroopan klusteriyhteistyön alustalle (European Cluster Collaboration Platform, ECCP) kesäkuussa 2022. Ruokaklusterin toiminnallistaminen...
01.11.2022 - 31.12.2024
Vastuullinen ruokaketju
Omasta maasta
Omasta maasta -hankkeen pääkohderyhmänä ovat lapset ja nuoret sekä heidän perheensä. Hankkeen tavoitteena on perheiden...
01.08.2022 - 30.09.2024