Neuvo2020 palvelut - varmuutta ja vähemmän huolia

1 min lukuaika

Savolaeset ossoojat

Oletko jo tietoinen Neuvo2020 palveluista? Neuvo 2020 on uusi maatilan neuvontajärjestelmä, joka antaa viljelijälle tukea.

383896 112372318910147 1819837918 n

Neuvo2020 palveluihin jokaisella viljelijällä on käytössä 3 500 euroa yrityksen kehittämiseen asiantuntijan avulla, koko ohjelmakauden ajan. Palvelun käyttö on helppoa ja huoletonta. Maksat palvelusta vain arvonlisäveron - kaiken paperityön hoitaa valitsemasi Neuvo 2020 palveluihin koulutettu asiantuntija.

Mitä Neuvon kautta voidaan tehdä?

Neuvo-palvelut on jaoteltu eri osa-alueisiin: ympäristö, tuotantoeläimet, kasvinsuojelu, energia ja luomu. Esimerkiksi tuotantoeläinpuolella on mahdollista hyödyntää asiantuntijaa käymällä läpi täydentävien ehtojen tsekkilistoja, pohtia eläinten hyvinvointikorvauksen ehtojen täyttymistä ja laittaa eläinrekisteri kuntoon.

Ympäristöpuolelta voit valita täydentävien ehtojen tsekkauken lisäksi esimerkiksi kasvinsuojelusuunnitelmat, peltomaan laatutestin tai tukipuntarin. Energiapuolella tehdään muun muassa energiakartoituksia. Luomun osalta saat esimerkiksi apua pohdintaan, mitä luomutuotantoon siirtyminen tilallasi tarkoittaa. Tai jos sinua mietityttää esimerkiksi se, mitä kaikkia asiakirjoja mahdollisissa tukivalvonnoissa tarvitaan, voit ottaa yhteyttä Neuvo-asiantuntijaan – katsotaan asiakirjat yhdessä läpi.

Neuvo 2020 on mahdollisuuksia täynnä. Ole rohkeasti yhteydessä meihin!

Paula Antikainen