Ajankohtaista maitoyritysten palveluissa

1 min lukuaika

Savolaeset ossoojat

Tuotosseuranta, Tuotannon ohjaus ja Ruokinnan ohjaus

Yhteisten makupalojen aarella 0

Uusi vuosi ja osittain uudet kujeet. Myöskin maitoyritysten palvelujen osalta. Vuoden 2015 ajankohtaisia aiheita ovat Tuotosseuranta ja Tuotannon ohjaus. Tuotosseuranta jakautuu uudistuksessa Tuotosseurantaan ja uuteen Tuotannon ohjaus-palveluun. Vuoden aikana on myös odotettavissa uudistuksia raporteissa ja analyyseissä.

Tuotosseuranta koostuu maidon mittauksesta, näytteenotosta ja tiedon siirrosta. Nämä voi hoitaa itse tai niihin on mahdollista saada apua asiantuntijoiltamme. Tuotosseurannan tiedoista lasketaan tilalle tunnuslukuja, joiden avulla tilalla on luotettava ja vertailukelpoinen tieto yrityksen tuotannon tilasta.

Lisätietoja antaa Pirkko Kauppinen, puh. 040 507 8234 ja Anne Pylkkänen, puh. 040 673 4564

Tuotannon ohjaus – palveluiden tavoitteena on saada tuotosseurannassa tuotettu tieto paremmin käytäntöön. Tuotosseurantatietojen ja karjahavaintojen avulla määritetään yhdessä tilan tuotannon kehittämistarpeet ja asetetaan tilakohtaiset tavoitteet. Tavoitteiden toteutumista tukee tilalle laadittu toimenpideohjelma.

Lisätietoja antaa Aija Hentilä, puh. 043 825 4984, aija.hentila@proagria.fi

Tuotosseurannan uudistumiseen liittyen kaikille asiakkaille päivitetään palvelusopimukset yhdessä tilalla käyvän asiantuntijan kanssa. Samalla käydään läpi Tuotosseurannan ohjesääntö ja hinnat sekä mahdolliset asiantuntijavaihdokset.

Ruokinnan ohjaus – palvelut säilyvät ennallaan. Lisätietoja ruokinnan ohjaus-palvelusta voi kysellä Eveliina Turpeiselta, puh. 040 523 0932, eveliina.turpeinen@proagria.fi

Palvelumme ovat myös räätälöitävissä yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Menestystä ja karjaonnea vuodelle 2015!