Krista Mikkonen

Krista Mikkonen

Kehityspäällikkö, osaaminen ja innovaatiot

ProAgria Keskusten Liitto

krista.mikkonen@proagria.fi 050 479 0358

Toimin kehityspäällikkönä ProAgria Keskusten Liitossa. Vastuualueelleni kuuluvat osaamisen ja innovaatiotoiminnan kehittäminen. Osana näitä vastaan valmennus- ja koulutustoimintamme kehittämisestä ja koordinoinnista. Erityisenä kiinnostuksen kohteenani ja tavoitteenani on oppivan organisaatiokulttuurin rakentaminen meille ProAgriaan.

Johdan FIELDS-hanketta ProAgriassa ja pyrin kohdentamaan hankkeessa tuotettavia koulutuksia palvelemaan asiantuntijoiden ja maatilayrittäjien osaamistarpeita Suomessa. Olen myös innolla mukana i2connect-hankkeessa, jossa neuvontatyön luonnetta kehitetään innovaatioita synnyttävän fasilitoinnin suuntaan. Teen parhaani, jotta Attractiss-hankkeen avulla onnistumme monipuolistamaan ja vahvistamaan ProAgrian innovaatiotoimintaa.

Olen koulutukseltani kauppatieteilijä. Pääainevalintani johtaminen ja organisaatiot osui muinoin oikeaan, sillä organisatoriset ilmiöt johtamisen ulottuvuuksineen kiehtovat minua edelleen vähintään yhtä paljon kuin aloittaessani opinnot melkein parikymmentä vuotta sitten.