Mikä on maatilayrityksenkin liiketoiminnan kannalta oleellisin asia?

2 min lukuaika

Johtaminen

Fb8db7b68ebe2a36a4dc708d0aad8869

Liiketoiminnan kannalta oleellisin asia ovat ihmiset, sillä ihmisiä tarvitaan, jotta toiminta maatilalla pyörii. Lähde yhteiselle matkalle, jossa kohtaamiset, yhdessä ideointi ja vuorovaikutus sinun, meidän ja toisten yrittäjien välillä saattavat johdattaa jonkin uuden ja arvokkaan äärelle.

Pienryhmäpäivien aikana vierailemme useassa yrityskohteessa:

2.11.2023 Strateginen henkilöstöjohtaminen varmistaa yrityksen kilpailukyvyn

 • Hyppösen tila - yhdistelmäsikala ja peltoviljely. Kuulemme yrittäjän Antti Hyppösen ajatuksia yrityksensä strategiasta ja sen kytkeytymisestä henkilöstöjohtamiseen. Pääsemme Hyppösen tilalle virtuaalisesti.
  Lue lisää ja ilmoittaudu

14.11.2023 Verkoston voima ja vaikuttavuus

 •  Mäkelä Alu Oy - alumiiniprofiilien valmistus ja siihen liittyvät palvelut. Yrityksellä on laaja ja osaava verkosto ympärillä. Kuulemme yritysvierailulla kokemuksia verkostojen johtamisesta sekä verkostomaisesta toiminnasta. Yrityksen toimintaa meille avaavat Marko Orpana, toimitusjohtaja ja Jenni Hautakangas, henkilöstöpäällikkö.
  Lue lisää ja ilmoittaudu

23.11.2023 Johda tiedolla ja taidolla

 • Mattilan Marjatila – Huittinen. Yrittäjä Tarja Mattila kertoo mitä tietoa heidän yrityksessään kerätään ja miten tietoa hyödynnetään henkilöstön johtamisessa. 
  Lue lisää ja ilmoittaudu

14.12.2023 Ihmisillä menestykseen

 • MSK Cabins. Maailmanluokan ohjaamovalmistajan tuotannossa näkyvät lean-ajattelun periaatteet. Ihmiset on saatu mukaan kehittämään toimintaa. Prosessien kehittämisessä työergonomian parantamisella on tärkeä merkitys. Yrityksen toimintaa meille avaavat Taneli Mikkola, Toimitusjohtaja ja Tero Yliselä HR- ja viestintäjohtaja.
  Lue lisää ja ilmoittaudu

Tilaisuuksissamme asiantuntijat LähiTapiola Etelä-Pohjanmaalta ja LUKEsta keskusteluttavat ja haastavat osallistujia teemoissaan. Päivien aikana kuulemme myös Punaisen Tuvan Viinitilan yritystarinan.