Vuoden proagrialaiset 2023

2 min lukuaika

Uutinen

Avulias, motivoitunut, asiantunteva ja rohkea – tätä ja paljon muuta ovat vuodelle 2023 valitut Vuoden proagrialaiset. Tutustu heihin!

Vuoden proagrialaiset 2023

Vuoden päätteeksi useissa ProAgria-keskuksissa valittiin Vuoden proagrialainen. Ystävänpäivän kunniaksi jaamme kanavissamme otteita jo perinteeksi muodostuneesta huomionosoituksesta, jolla muistetaan hyvää työtä ja annetaan palautetta työkaverille. Kurkista viime vuonna palkittuihin proagrialaisiin ympäri Suomen!

ProAgria Etelä-Suomen Vuoden proagrialaiseksi valittiin kasvintuotannon asiantuntija Henna Aapro. Hän on kehittäjä ja keksijä, joka luo uutta ja tarttuu toimeen. Työkaverit kuvailevat Hennaa kannustavaksi, positiiviseksi, auttavaiseksi, laaja-alaisesti ajattelevaksi ja rohkeaksi.

ProAgria Itä-Suomen Vuoden proagrialaisiksi valittiin kolme asiantuntijaa. Ruokinnan asiantuntija Emmi Parkkinen palkittiin vuoden tulokkaana iloisen, taitavan, innostuneen ja erinomaisen hyvän asiakaspalvelun perusteella. Emmin on aktiivisuudellaan ollut vaikuttamassa koko kotieläinporukan yhteiseen keskusteluun. Hänellä on hyvä asenne töihin, oman osaamisen kehittämiseen ja työkavereiden auttamiseen. Toisena vuoden tulokkaana palkittiin kasvintuotannon asiantuntija Meeri Partanen, joka ei pelkää tarttua vaikeampiinkaan tehtäviin, mutta osaa silti tarvittaessa kysyä ja pyytää apua. Meerin ote on asiantunteva ja energinen, hänellä on hyvää tekemisen meininkiä ja jakaa osaamistaan myös muille. ProAgria Itä-Suomen vuoden proagrialaiseksi valittiin IT-tuen asiantuntija Kati Varis. Kati on lujahermoinen auttaja, joka on luonut positiivista ja innostavaa ilmapiriä Siilon käyttöönottoon ja uuden opetteluun. Hän on opastanut ja ohjannut kärsivällisesti, ja häneltä on mukava kysyä apua ongelmatilanteissakin.

ProAgria Länsi-Suomessa Vuoden proagrialaiseksi valittiin ympäristö- ja luomuasiantuntija Satu Paananen. Häntä kuvataan todelliseksi monitoimiosaajaksi, jonka kanssa on aina ilo tehdä yhteistyötä. Työkaverina hän tulee kaikkien kanssa toimeen ja tarttuu rohkeasti erilaisiin tehtäviin muistaen kuitenkin myös oman jaksamisen. Satu mukautuu erilaisiin tilanteisiin ja on valmis uudistamaan ja kehittämään asioita asiakkaiden sekä työkavereiden kanssa.

ProAgria Keski-Pohjanmaan Vuoden proagrialainen on tilitoimistoasiantuntija Miia Luoma-Tokoi. Hän on tunnollinen työkaveri, jota halutaan kiittää vastuun kantamisesta ja valtavasta työpanoksesta. Miian kanssa on mukava työskennellä ja häneltä saa aina tarvittaessa apua ja neuvoja.

ProAgria Etelä-Pohjanmaan Vuoden proagrialaiseksi valittiin kotieläintuotannon asiantuntija Arja Kujala, joka on kehittänyt aktiivisesti osaamistaan toimialalla tapahtuvien muutoksien myötä. Viimeisimpänä hän on hankkinut lisäosaamista eläinten hyvinvointiin ja maatalouspolitiikan uuden ohjelmakauden vaatimuksiin liittyen. Arja pitää tunnetusti hyvää huolta asiakkaistaan, ja työyhteisössä hän on erittäin pidetty henkilö ystävällisen ja avuliaan luonteensa vuoksi.

ProAgria Oulussa Vuoden proagrialaiseksi valittiin toimistosihteeri Jaana Pietilä. Hän on avulias ja ystävällinen työkaveri, joka auttaa aina positiivisella asenteella omista kiireistään huolimatta. Jaanalta on saatu hyviä ratkaisuja eri tilanteisiin ja hänen kanssaan on voinut keskustella yhteisistä toimintatavoista ja ohjeistuksista. Mikä huipputyyppi- ja työkaveri!

ProAgria Keskusten Liiton Vuoden proagrialainen on kehityspäällikkö Krista Mikkonen. Iloinen Krista vie osaamisen kehittämistä eteenpäin suurella intohimolla ja päättäväisyydellä. Hän on innostunut tehtävistään, uskaltaa olla rohkea ja tuo myös erilaiset mielipiteet esille.