Uutuuksia Sarkamessuilla Seinäjoella

1 min lukuaika

Uutinen

Tavataan ProAgrian, Faban, Minun maatilani -ohjelmistojen, ETT ry:n, SeiLab Oy:n ja Maveplan Oy:n yhteisosastolla 5A

Sarka2020osastokuvaartikkeli 0

ProAgrian osastolta Sarkamessuilla saat monipuolisesti tietoa yrityksesi kokonaisuuden hoitamiseen. Tule keskustelemaan yrityksesi talouden johtamisesta ja strategian syventämisestä. Olemme mukana Sarkamessuilla Minun maatilani -ohjelmistojen, Faban, ETT ry:n, SeiLab Oy:n ja Maveplan Oy:n kanssa. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme, huippuosaajia ja strategia+ konsulttejamme osastolle 5A!

Helppokäyttöinen Kustannuspuntari maitotiloille

Kustannuspuntari on uusi, kätevä työkalu maitotilasi kustannusten haarukointiin. Sen avulla voi vertailla anonyymisti muiden tilojen kustannuksia oman yrityksen kuluihin. Haarukoinnilla löytyvät kustannussäästöjen paikat. Kustannuspuntarin käyttö on tuotosseurannan asiakkaillemme maksuton Tuotosseuranta+ etu, joka on käytössä 3.2.2020 alkaen.

Uudistunut Dokumenttipankki+

Esittelemme Sarkamessuilla uudistuneen Bisnes+:n Dokumenttipankki+:n. Se on maksullinen palvelu omien dokumenttien tietoturvalliseen ja helppoon tallentamiseen. Dokumentit ovat selkeästi haettavissa esimerkiksi tukitarkastuksessa. LähiTapiolan asiakkaat voivat kokeilla palvelua maksutta vuoden 2020 loppuun saakka.

KarjaKompassista tarkkuutta ruokintaan

KarjaKompassi on suomalaiseen rehu- ja ruokintatutkimukseen pohjautuva ruokinnan seurannan ja suunnittelun työkalu. Seurantalaskelmalla arvioidaan ruokinnan biologista oikeellisuutta ja taloudellista kannattavuutta eri tunnuslukujen kautta. Karjakompassin seurantalaskelman käyttöoikeus on Tuotosseuranta+ etu.

Hyödynnä 10 000 euron Neuvo 2020 -palvelut

Monipuolinen Neuvo 2020 on hyödynnettävissä erilaisiin suunnitelmiin, selvityksiin ja kartoituksiin ympäristö-, kasvinsuojelu-, energia, luomu- tai eläinten hyvinvointi- ja terveysasioissa. Käytettävissä on 10 000 euroa. Tule keskustelemaan kanssamme maatilasi kilpailukyvyn kehittämisestä.

Sarkamessut ovat avoinna pe 31.1. klo 9-17, la 1.2. klo 10-16. ProAgrian osaston löydät A-hallista, osasto 5A.

NÄHDÄÄN SARKAMESSUILLA!