Uudistunut Dokumenttipankki+ - helppo ja turvallinen tallennus

27.01.2020
Viljelijän sähköinen työpöytä Bisnes+ kokoaa johtamiseen ja päätöksentekoon tarvittavat tiedot nopeasti silmäiltävässä muodossa. Sen uudistunut, maksullinen Dokumenttipankki+ on palvelu, jossa käyttäjä voi itse tallentaa omia dokumentteja ja kuvia tietoturvallisesti. 
 
Dokumenttipankki+:ssa dokumentit saa järjesteltyä selkeään kansiorakenteeseen, jota voi käyttää yhtä sujuvasti sekä tietokoneelta että mobiilisti. Dokumentit ovat helposti löydettävissä esimerkiksi tukitarkastuksessa tai kun halutaan vertailla vaikkapa eri vuosien kasvustokuvia.
 
Tallennettaviin dokumentteihin voi asettaa muistutuksen, jos ne vaativat uusimista. Esimerkiksi kasvinsuojelututkintotodistuksen ja palotarkastusasiakirjojen kohdalla kannattaa hyödyntää muistutustoimintoa. 
 
Näin saat DOKUMENTTIPANKKI+:n käyttöösi:
1. Mene bisnesplus.fi sivulle
2. Kirjaudu sisään Minun Maatilani tai ProAgrian verkkopalvelutunnuksilla
3. Hyväksy käyttöehdot ja tilaa Dokumenttipankki+ käyttöösi
 
Dokumenttipankki+ maksaa 5 euroa/kk + alv 24%
 
Dokumenttipankki+ on käytettävissä LähiTapiolan asiakkaille maksutta vuoden 2020 loppuun saakka. Tarjouksen saat käyttöösi valitsemalla LähiTapiolan toimintoruudun ja hyväksymällä LähiTapiolan käyttöehdot bisnesplus.fi -sivustolla.
 
Bisnes+ ja maksuton Dokumenttipankki
Bisnes+ sähköinen työpöytä on helppokäyttöinen. Kertakirjautumalla pääsee eri ohjelmiin, joita tarvitaan arjen työssä. Työpöytä havainnollistaa tilan tulokset ja mittarit selkeästi. Palvelu on suunniteltu maito- ja kasvitiloille. Dokumenttipankki on maksuton, kaikkien Bisnes+ käyttäjien käytettävissä. Siellä voi lukea asiantuntijan tallentamia dokumentteja, esimerkiksi ruokinta- tai jalostussuunnitelmia. Lisätietoja: www.bisnesplus.fi
 
Rakennamme kumppaniemme kanssa biotalouden ekosysteemiä johtamistyösi tueksi. Bisnes+:n taustalla ovat riippumattomat toimijat ProAgria, Faba ja Mtech Digital Solutions Oy. 
 

Jaa

Artikkelit

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.