Strategiaosaajia ja ilmastoviisautta ProAgrian osastolla KoneAgriassa

3 min lukuaika

Uutinen

Olemme mukana Jyväskylässä KoneAgriassa 10.-12.10. Tule kohtaamaan maaseudun ammattilaisia osastollemme B210.

Artikkeliproagriaosastokuvakoneagria2019

Maaseudun ammattilaiset kohtaavat jälleen Jyväskylässä KoneAgriassa 10.-12.10. ProAgrian osasto B-hallissa uudella osastopaikalla B210 on täynnä maaseudun yrittäjälle ajankohtaista asiaa.

Strategia+ -konsulttimme sekä huippuosaajamme johdattavat sinut strategian tekemiseen sekä ratkaisemaan tuotannon ja talouden haasteita. Heille voit myös varata henkilökohtaisia keskusteluaikoja näyttelyn ajan. Lean-asiantuntijamme kertovat, miten saadaan hukka pois prosesseista.

Sähköisinä uutuuksina osastollamme ovat Bisnes+ kasvintuotannon toimintoruudut: maanäyte, kasvinuotannon tuottoarvio ja KPI-mittari. Lisäksi voit käydä keskustelemassa sähköisestä kasvinsuojelututkinnosta.

Ilmastoviisas maatilayritys on johtoteemana osastollamme. Siihen voit tutustua sekä kasvi- ja kotieläintuotannon sekä energia-asioiden kautta. Biocoden avulla näet oman tilasi hiilijalanjäljen.

Yhteisosastoltamme löydät myös Faban, Mtech Digital Solutions Oy:n ja uutena kumppanina 4dbarn Oy:n palvelut.

Tietoiskut ja Kestävää kannattavuutta -seminaari

Muista myös messujen aikana ohjelmalavalla järjestettävät tietoiskumme ja Kestävää kannattavuutta -seminaari. Asiantuntijamme ovat mukana KoneAgrian tietoiskuissa päivittäin.

Perjantaina 11.10. olemme mukana järjestämässä Kestävää kannattavuutta -seminaaria, joka avaa ProAgrian, Faban, Valion, Mtechin ja Maitoyrittäjät ry:n yhteiset elinkeinon teemavuodet 2020-2021. Teemavuodet keskittyvät kannattavuuden varmistamiseen ja parantamiseen maitotiloilla. Seminaarin lopuksi jaetaan Laidunsäätiön Nurmipalkinto. Seminaari on KoneAgrian kävijöille maksuton.

Varaa henkilökohtainen aika asiantuntijalle jo ennakkoon

Uutta! Varaa nyt henkilökohtainen aika asiantuntijamme juttusille. Voit varata aikoja Strategia+-konsulteille, johtamisen ja Leanin asiantuntijoille, Biocoden toimitusjohtajalle ja kasvitilan ilmastoviisauden tai ruokinnan ohjauksen asiantuntijoille ennen tapahtumaa.

Keskustellaan Strategiasta

ProAgrian strategiakonsultit koottiin tänä syksynä verkostoksi. Valtakunnallinen 15 erikoisasiantuntijan verkosto kehittää yrityksen toimintaa asiakkaan kumppanina ympäri Suomea. Verkoston vahvuutena on ainutlaatuinen osaaminen tuotannon, talouden ja johtamisen osaamisessa maataloussektorilla.

Strategit muodostavat yhdessä asiakkaiden kanssa varman tiekartan tulevaisuuteen, jossa kartoitetaan mahdollisuudet, mietitään tarvittavat resurssit ja asetetaan askelmat vision saavuttamiseksi.

Bisnes +:n kasvintuotannon toimintoruudut johtamisen työkaluna

Tutustu Bisnes+:n uusiin toimintoihin ja hyödynnä ne liiketoiminnassasi. Bisnes+ sisältää kolme uutta kasvintuotantoon liittyvää toimintoruutua, jotka tukevat tilan johtamista ja työn suunnittelua kasvintuotannon näkökulmasta. Kirjautumisessa käytetään Minun Maatilani -tunnuksia.

Kasvitilan ilmastoviisaus

Asiantuntijamme olet apunasi kun mietit ilmastoviisaita ratkaisuja kasvinsuojelutilallasi. Keskustele osastollamme kasvukunnon seurantaan tarkoitetuista kuvauskoptereista ja kuule energia-asiantuntijamme parhaat tärpit energian tehokkaaseen käyttöön. Biocoden viljan hiilijalanjälkilaskuri avaa keskustelua tilan tuotannon hiilijalanjäljestä ja eri viljelymenetelmien vaikutuksista. Tutustu myös sähköiseen kasvinsuojelututkintoon.

Hyödynnä neuvo 2020 ja sujuvoita arkesi leanilla

Mietitkö sukupolvenvaihdosta, investointia tai yhtiöittämistä? Tule osastollemme juttelemaan voisitko hyödyntää tilallasi Neuvo 2020 -palvelua ­ja saada tilallesi käyttöön 10 000 euroa. Lean on myös yksi osastomme kärjistä. Se on tullut vahvasti maatalouteen tarjoten helpotusta johtamiseen ja sujuvuutta työntekoon.

Enemmän tuottoa ruokinnan ohjauksella

Asiantuntijamme neuvovat, miten huomioit ruokinnan suunnittelussa kokonaisuuden ja lisäät tuottavuutta. Täsmäpalvelut, kuten Vahvat vasikat ja Upeat umpparit täydentävät juuri sinun tilallesi sopivaa ratkaisua.

Tavataan osastolla B210!

Näyttely on avoinna:

to 10.10. klo 9.00-17.00

pe 11.10. klo 9.00-17.00

la 12.10. klo 9.00-16.00

Tutustu KoneAgrian tarjontaan: KoneAgria