Räätälöidyt kasvintuotantoratkaisut avaimena hyvään satoon

1 min lukuaika

Uutinen

ProAgria on mukana viljelyn kilpailukyvyn parantamisessa vastaamalla asiakkaiden haasteisiin uudella Viljelyn kehittämisohjelmalla.

Lannen nurmitiimi essi jokela

Tiedote 4.2.2021

Räätälöidyt kasvintuotantoratkaisut avaimena hyvään satoon

Viljelyolosuhteet muuttuvat ja tuotanto-odotukset ovat yhä kovempia. ProAgria on mukana viljelyn kilpailukyvyn parantamisessa vastaamalla asiakkaiden haasteisiin uudella Viljelyn kehittämisohjelma -kokonaisuudella.
- Teemme viljelijän kanssa tavoitekeskustelun pohjalta ratkaisuehdotukset kasvintuotantoon tilan tavoitteita kohti, kertoo kasvintuotannon ja palvelukehityksen johtava asiantuntija Juha Sohlo.
- Sadon tuoton merkitys kasvaa entisestään ja tiloilla tarvitaan aiempaa monipuolisempaa osaamista onnistumisen tueksi ja kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. Riippumattomana toimijana pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaista kasviosaamista kaikille tuotantosuunnille. Haluamme tarjota myös strategiaosaamista tilan johtamiseen.

Oikeat panokset oikeaan paikkaan

Viljelyn kehittämisohjelmalla asiakas saa joukon viljelyratkaisuja vastaamaan tilan tavoitteisiin. Viljelijän kanssa ratkaistaan ongelmakohtia huomioiden taloudellisuus, kilpailukyky, ajansäästö, viljelyvarmuus, ympäristöhyödyt sekä maan kasvukunto.

Viljelijä saa lisäeväitä viljelyn suunnittelun tueksi sekä maan rakenteen ja kasvukunnon parantamiseen mm. lannoitukseen, kasvivalintaan ja viljelykiertoon.