ProAgrian osastolta Farmarista uusinta edelläkävijätietoa

2 min lukuaika

Uutinen

Olemme mukana Farmari-maatalousnäyttelyssä Seinäjoella 4.-6.7. Tule hakemaan uusinta tietoa ja tapaamaan asiantuntijoitamme. Osastoilla A380 ja KE295 voit tutustua kokonaisvaltaisesti maatilayrityksen tuotannon, talouden ja johtamisen kehittämiseen.

Pro Agrian asiantuntijat Farmarin osastolla

ProAgrian osaston teemana ovat varautuminen, vastuullisuus ja asiantuntijuus. - Asiantuntijoidemme kanssa osastolla pääsee keskustelemaan muun muassa talouden johtamisesta, kasvintuotannon kannattavuudesta, alkukasvukauden kuivuuteen varautumisesta sekä maidontuotannon johtamista, kertoo markkinointipäällikkö Inkeri Hennola ProAgria Keskusten Liitosta.

Talouden johtamista ja tuotannon kehittämistä

Hae ProAgrian osastolta uusin tieto talouden johtamisesta ja varautumisesta sekä oppeja omistajanvaihdoksiin. Osastollamme voit myös kokeilla, miten tunnistat talouden käsitteitä.

Kasvintuotannossa on yhä tärkeämpää osata varautua kevätkuivuuteen. Hae vinkit asiantuntijoiltamme ja tutustu samalla pellon hiilivarannon huomioimiseen osana viljelysuunnittelua. Kasvinäytteet havainnollistavat osastolla eri kasvien merkitystä maan kasvukunnon parantamisessa.

Pääset myös keskustelemaan maitotilayrityksen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä sekä tutustumaan konkreettisesti, miten asiantuntijamme havainnoivat seosrehujen laatua ja koostumusta. Maidontuotannon ja tuotosseurannan asiantuntijoitamme löydät sisäosaston A380 lisäksi myös osastoltamme KE295 lypsykarjakehän laidalta. Ulko-osastolla pääset tutustumaan tarkemmin myös tuotosseurantaan maitotilan johtamisen välineenä sekä uuteen MobiLinkkiin.

Kokonaisvaltaista asiantuntijuutta

ProAgria Kiinteistönvälitys Oy LKV:n pisteellä tutustut myynnissä oleviin maaseutukiinteistöihin ja kuulet maaseudun kiinteistönvälityksen uusimmat tuulet.

Osastolta löydät myös luomutuotannon, puutarhayritysten, energian sekä yrityspalveluiden asiantuntijoita. Lammasasiantuntijamme löydät lammasosastolta lammaskehän laidalta.

Önni Möö tutustuttaa maatalouteen

ProAgrian osastolta A380 löydät myös Önni Möön leikkinurkan, jossa lapset pääsevät tutustumaan maatalouteen varhaiskasvattajan ohjauksessa. Käynnistämme Farmarissa Maataloutta lapsille ja nuorille -projektin, jossa Önni Möö sekä kaverinsa Peruna opettavat leikin keinoin lapsille maataloutta. Önni Mööhön voit tutustua tarkemmin proagria.fi/maataloutta-lapsille-ja-nuorille.

ProAgrian asiantuntijoita laajasti mukana ohjelmassa

Farmarin kattava ohjelma kokoaa alan huippuasiantuntijat ja uusimman tiedon ohjelmalavalle. Tule kuuntelemaan ProAgrian asiantuntijoiden näkemyksiä myös ohjelmalavoille. Farmarin ohjelman löydät farmari.net/ohjelma.