Nähdään Lepaalla 17.–19.8.

1 min lukuaika

Puutarha· Uutinen

Lepaa-näyttely on kohtaamispaikka puutarha- ja viheralan ammattilaisille. Olemme mukana osastolla C2, tervetuloa tapaamaan meitä.

Kesakurpitsan taimi kadessa kasvihuoneessa

Osastoltamme C2 löydät asiantuntijoitamme ja pääset keskustelemaan puutarhayrityksen kehittämisestä, kiertotaloudesta tai energiatehokkuudesta.

Osastollamme on mukana myös Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten maisema-asiantuntija kertomassa luonnon monimuotoisuuden kehittämisestä.

Tule tutustumaan erilaisiin marjakasveihin ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa marjanviljelyn kehittämisestä sekä kuluneen kasvukauden olosuhteista ja viljelytoimenpiteistä. 

Havainnoi ja kysy lisää

Löydät osastoltamme myös kiinnostavia kiertotalouteen liittyviä näytteitä, kuten nurmesta valmistettua proteiinijauhetta tai maatalousmuovista valmistettua muovigranulaattia. Energia-asiantuntijoiltamme voit kysyä myös energiainvestoinneista.

MKN Maisema-asiantuntijamme johdolla keskustelemme myös luonnon monimuotoisuudesta ja pääset osallistumaan niittykukkien kauneuskilpailuun. Kerromme sinulle myös Lumotaito-hankkeestamme, jossa järjestämme esimerkiksi maastovalmennuksia.

Tule päivittämään tietosi, tapaamaan kollegoita, yhteistyökumppaneita ja vanhoja tuttuja. Nähdään osastollamme C-hallissa!