Kumppanuutta ProAgrian osastolta C550 KoneAgriasta

2 min lukuaika

Uutinen

Olemme mukana KoneAgriassa 12.-14.10. Osastoltamme löydät uusinta tietoa ja asiantuntijoita yrityksesi johtamisen, talouden, kasvintuotannon ja kotieläintuotannon kehittämisen tueksi.

ProAgrian asiantuntijat ja asiakas keskustelevat messuosastolla

Tule keskustelemaan  talouden johtamisesta ja kannattavuuden parantamisesta. Kerromme sinulle palveluistamme, joiden avulla kehität yrityksesi talouden johtamista. Kuulet myös tilitoimistopalvelusta.

Julkaisemme KoneAgriassa uuden Talousviisas maatilayritys -kirjan. Odotetun uutuuskirjan kirjoittajina on laaja joukko talouden ammattilaisia. Hyvää käytännön kokemusta kirjaan tuovat myös asiakkaidemme omat tarinat ja kokemukset.

Tuotannon kehittämistä

Äärevissä olosuhteissa on tärkeää hallita sääriskejä. Tule keskustelemaan, miten hallita riskejä esimerkiksi panostamalla maan kasvukuntoon tai viljelyn monipuolistamiseen.

Tule tapaamaan myös maidontuotannon asiantuntijoitamme. Kerromme sinulle asiakkaidemme hyvistä kokemuksista yrityksen kehittämisestä yhdessä asiantuntijatiimin kanssa. Tule keskustelemaan ruokinnan kannattavuudesta ja sisäruokintakauden ajankohtaisista asioista. Esittelemme osastolla myös uudistuvaa NäyteLinkki Mobiilia. 

Osastollamme tapaat myös lammasasiantuntijamme.

Energia-asiantuntijan kanssa pääset keskustelemaan energiatehokkuudesta ja energiainvestointien kannattavuudesta. Kerromme sinulle myös kiertotalouden mahdollisuuksista.

Uusin tieto käytäntöön

Oletko jo kuullut tutkimustilaverkostostamme? Tutkimustilaverkosto on uusi edelläkävijäjoukko, joka varmistaa tutkitun tiedon nopeamman siirtymisen käytäntöön. Verkostoa on pilotoitu ja nyt mukaan haetaan uusia tiloja, tule kuulemaan lisää osastollemme.

Kohtaamisia ProAgrian osastolla

ProAgria Kiinteistönvälistys esittelee osastollamme myynnissä olevia peltoja ja muita maaseutukiinteistöjä. Tule keskustelemaan välittäjien kanssa maaseutukiinteistöjen ostamisen ja myymisen erityispiirteistä.

Yrittäjä- ja yritysjäsenillemme tarjoamme mahdollisuuden varata ajan keskustelemaan huippuosaajan kanssa kahvikupin äärellä ajankohtaisista asioista. Huippuosaajina osastollamme ovat 12.-13.10. nurmentuotannon huippuosaaja Jarkko Storberg sekä 14.10. tuotosseurannan huippuosaaja Teija Hellberg.

Perjantaina 13.10. osastollamme on Maalaisjärki-kanavan Annan Meet&Greet fanitapaaminen klo 13.

Olemme KoneAgriassa osastolla C550 yhdessä Minun maatilani -ohjelmistojen sekä Faba Osk:n kanssa. Osastoltamme löydät myös Biocoden. Nähdään Tampereella!

Haluatko asiantuntijamme yhteydenoton?

Jätä yhteydenottopyyntö