Kohtaamisia ja kuulumisia - tervetuloa ProAgrian osastolle Lepaalla

1 min lukuaika

Puutarhayrittäjän saappaissa

Lepaa 2022 järjestetään tänä vuonna paikan päällä Lepaalla 11.–13. elokuuta.

Pumpor1

Kahden koronavuoden jälkeen on taas mukavaa tavata kasvokkain. Messuilla tutustutaan tottakai ajankohtaisiin asioihin ja alan uutuuksiin, mutta tullaan etenkin tapaamaan uusia ja vanhoja tuttavuuksia. Näin myös me ProAgrian puutarha-asiantuntijat teemme ja haluamme tavata teitä kaikkia nykyisiä ja mahdollisia tulevia asiakkaita ja kumppaneita.

ProAgria tarjoaa puutarha-alan yrityksille monenlaisia asiantuntijapalveluita. Tuemme sekä vanhoja konkareita että vasta-alkavia yrittäjiä. Tärkeä osa neuvontaa on yhteistyö, jonka avulla selvitetään ja kehitetään juuri teidän yritystoimintaanne. Puutarha-asiantuntijoilta saat apua, neuvontaa ja sparrausta puutarha-alan eri sektoreilta kuten vihannesten, marjojen, hedelmien ja kasvihuonekasvien viljelystä ja viljelyn suunnittelemisesta. Meiltä saa apua myös kasvinsuojelusuunnitelmiin ja tuholaisten tarkkailuun, henkilöstöjohtamiseen, talouden hallintaan sekä mm. tukihakemusten täyttöön. Tämän lisäksi teemme myös laatuauditointeja.

ProAgrian osastolla voit tänä vuonna tutustua muun muassa Puutarhatuotannon uusittuihin tuotantokustannus- ja kannattavuuslaskelmiin sekä osallistua rikkakasvivisaan. Tämän lisäksi paikalla olevat asiantuntijat keskustelevat mielellään kaikista sinulle tärkeistä asioista kuten viljelymenetelmistä, maan kasvukunnosta, viljelykierrosta, jaksamisesta, talousasioista, neuvonnasta tai mistä tahansa muusta haluat jutustella.

ProAgrian puutarha-asiantuntijat löydät Lepaalla C-hallista – tule rohkeasti juttelemaan!

Hyvää loppukesää koko puutarha-alalle, nähdään Lepaalla!


Nina Sevelius
Puutarhatuotannon kehityspäällikkö, ProAgria SLF

På svenska: Att träffas och utbyta nyheter – välkommen till ProAgrias avdelning på Lepaa-mässan!