Yrittäjäjäsen - vaikuta ja verkostoidu

2 min lukuaika

Kasvun keskellä

Yrittäjä- ja yritysjäsenet ovat ProAgriassa paraatipaikalla. Palveluista saatavien jäsenetujen lisäksi jäsenet pääsevät vaikuttamaan ja verkostoitumaan jäsentapahtumissa, jäsenwebinaareissa ja tietysti järjestön päättävissä elimissä eli vuosikokouksissa, edustajistoissa ja edustajakokouksissa.

Ritva Liisa Nisula 2

Vertaistukea ja uusia näkökulmia

Kimppaantuminen on voimavara ja polttoaine myös maatalousyrittäjälle. Se tarjoaa vertaistukea, uusia näkökulmia ja osaamista. Kollega on maatalousyrittäjälle yhtä tärkeä tuki kuin asiantuntijakin. Yrittäjä- ja yritysjäsenyys mahdollistaa osallistumisen jäsenistölle tarjottaviin ammattitaitoa kehittäviin koulutuksiin ja valmennuksiin. Osallistumalla jäsenille suunnattuihin tapahtumiin, seminaareihin ja kursseihin, yrittäjä- ja yritysjäsenet tapaavat ProAgrian huippuosaajia ja muita alan asiantuntijoita, päättäjiä ja vaikuttajia.

Jäsenet saavat kutsun ProAgrian tapahtumiin, tänä kesänä Farmariin ja ensi vuonna KoneAgriaan. Näyttelyt kokoavat alan ammattilaisia, sidosryhmiä ja yhteistyökumppaneita samaan aikaan samaan paikkaan sekä ammattiasian että vapaamman seurustelun merkeissä. Onko parempaa paikkaa tavoittaa yhdellä kertaa sellaista määrää tuttuja ja vielä tuntemattomia, mutta tutuksi tulevia, kuin maatalous- ja konenäyttelyt!

Vaikuta jäsenenä

Yrittäjä- ja yritysjäsenet voivat vaikuttaa siihen, miten, missä ja kenen kanssa ProAgria kehittää asiantuntijapalvelujaan ja toimintaansa. Osallistu valtakunnallisiin päättäjätapaamisiin ja vaikuta! On jäsenten voimaa ja valtaa ohjata ja kantaa vastuuta omistamansa järjestön tekemisistä.

ProAgrian asiantuntijoista ja jäsenistöstä koostuva verkosto tukee maatalousyrittäjien osaamista ja uuden oppimista. ProAgria tarjoaa yrittäjille ja yrityksille konkreettisia etuja, vinkkejä ja ideoita asiantuntijapalveluissa ja tapahtumissa. Yrittäjäjäsenyys sopii maatilan tai muun maaseutuyrityksen omistajille, haltijoille ja viljelijöille. Yritysjäsenyys on tarkoitettu yhtiömuotoisille maatiloille ja maaseutuyrityksille.

Tule mukaan ProAgrian verkostoihin ja vaikuta! Yhdessä jäsenistömme kanssa ProAgria rakentaa menestyvää liiketoimintaa ja tukee maatalous- ja maaseutuyrittäjiä matkalla kohti kannattavaa yrittäjyyttä sekä elinvoimaista suomalaista maaseutua.