Uusi kirja hevosalan ammattilaisille

2 min lukuaika

Hevoset· Uutinen

Uusi Hevosen ruokinta ja hoito -kirja on monipuolinen tietopaketti hevosalan ammattilaisille.

Hevoskirja artikkeli kansikuvalla

Suosittu Hevosen ruokinta ja hoito -kirja sai jatkoa, kun julkaisimme uuden Hevosen ruokinta ja hoito -kirjan 8.4.2017 Hevoset-messuilla Tampereella.

Hyvinvoiva hevonen – tyytyväinen omistaja

Miten suunnitellaan onnistunut ruokinta? Minkälaisia ominaisuuksia eri rehuilla on? Millainen on toimiva ja turvallinen talli? Miten hevosten yleisimpiä sairauksia hoidetaan? Miten hevosyrityksen kannattavuutta kehitetään? – Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen uudesta Hevosen ruokinta ja hoito -kirjasta.

Hevosen ruokinta ja hoito -julkaisu on monipuolinen ja kattava tietopaketti hevosten hyvinvoinnista, ravitsemuksesta, terveydenhuollosta ja hevosyrittäjyydestä. Teos on suunniteltu käsikirjaksi hevosalan ammattilaisille, hevosten omistajille ja hevosharrastajille.

Kirjassa käsitellään monipuolisesti hevosen terveyteen, hyvinvointiin ja pito-olosuhteisiin liittyviä asioita. Lisäksi kirjasta saat tietoa hevosten yleisimmistä sairauksista ja niiden hoidosta. Kirjasta löydät myös kattavasti tietoa hevosyrittäjyyden ominaispiirteistä.

Kirja on saatavilla myös e-kirjana.

Tilaa kirja proagrian verkkokaupasta.

Tervetuloa seminaariin tai webinaariin

Kirja julkistettiin Hevoset-messujen seminaarissa Hyvinvoiva hevonen, tyytyväinen omistaja – hevostaidot ruokinnassa ja hoidossa keskiössä. Seminaari pidettiin Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa lauantaina 8.4. klo 10:30 - 11:30. Seminaarista tehtiin myös webinaari.

Seminaarissa uusinta tietoa hevosen ruokinnasta ja hoidosta, elinympäristön vaikutuksesta terveyteen ja terveysongelmien ennaltaehkäisystä. Lisäksi kuulet, miten onnistut hevosyrittäjyydessä.

Kirjan kirjoittajat

Kirjan kirjoittajina on arvostettuja hevosalan asiantuntijoita.

Markku Saastamoinen

Luonnonvarakeskus (Luke), Ypäjä

Markku Saastamoinen on maatalous- ja metsätieteiden tohtori, dosentti ja erikoistutkija. Hänen osaamisalueena on hevosten ravitsemus ja jalostus.

Saastamoisen mukaan tasapainoinen ruokinta ja oikeat rehuvalinnat kuuluvat hevosen hyvinvoinnista huolehtimiseen. Hevosen hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että niiden ruokinta suunnitellaan huolellisesti.

Seppo Hyyppä

Hevosopisto, Ypäjä

Seppo Hyyppä on eläinlääketieteen tohtori, tutkija ja opettaja.

Hyyppä korostaa hevosen hyvää hoitoa sairauksien ennaltaehkäisyssä. Hyypän mukaan on tärkeä tunnistaa sairauksien oireet ja hevosen antamat merkit, jotta mahdollisiin terveysongelmiin voidaan puuttua ajoissa.

Auli Teppinen

ProAgria Etelä-Suomi, Uusimaa

Auli Teppinen on agrologi ja yrityspalveluiden asiantuntija.

Teppinen korostaa, että hevostalouden kannattavuuden parantamisessa on tärkeää suunnitelmallisuus, asiakkaiden kuunteleminen ja innovatiivisuus.

ProAgrian kirjat ja muut julkaisut löydät ProAgrian verkkokaupasta.