Hauhon Rauta-Maatalous Oy etsii uudistavaa jatkajaa. Asiantuntijamme Kirsi Sinisilta tukena omistajanvaihdoksessa.

1 min lukuaika

Hankkeet· Muu yritystoiminta· Uutinen

Hauhon Rauta-Maatalouskaupassa palvelu pelaa! Ja toivottavasti tulevaisuudessakin, sillä yrittäjien eläköityessä kauppa etsii uutta jatkajaa.

Kirsi Sinisilta ja Hauhon Rauta Maatalous yrittaja

Potentiaalia kaupalle löytyy vakiintuneen liiketoiminnan lisäksi. Mökkikaudella Hauhon väkimäärä tuplaantuu, sillä mökkejä on paikkakunnalla yli 3000. Lisäksi kauppa sijaitsee aivan Lahti-Tampere tien (E12) tuntumassa ja ohiajavia autoja hurauttelee yli 7000 päivässä.

Monipuolinen asiakaskunta

Rautakaupan asiakkaita ovat yksityishenkilöt, rakennusliikkeet ja vapaa-ajan asukkaat 30 km Hauhon keskustasta. Suosituimpia tuotteista ovat kestopuu ja puutavara, maalit, veneet, polttoaineet, kiinteistötarvikkeet, eristeet ja rakennuslevyt. Yritys työllistää tällä kauppiaiden lisäksi neljä henkilöä.

Uudistava liiketoimintakonsepti jatkajalle

Yrityksen liikevaihto on vakiintunut 1.3 miljoonaan euroon. Liiketoiminnassa on potentiaalia kasvuun. Nykyinen toiminta on pyörinyt pienillä markkinointipanostuksilla, joten mielikuvamarkkinointiin ja esimeriksi somemainontaan panostamalla voidaan saada kasvua yritykselle.

Linnan Kehityksen Oy:n lähivalmentajat ovat yhdessä Hauhon Rauta-Maatalouden kanssa kiteyttäneet uudistavan liiketoimintakonseptin eväitä jatkajalle. Esimerkiksi verkkokaupan kehittäminen, sesongin parempi hyödyntäminen ja pidentäminen, varaston optimointi ja myyntidatan raportoinnin selkeyttäminen sekä markkinoinnin tehostaminen.

Asiantuntijamme tukena omistajanvaihdoksessa

Yritysasiantuntijamme Kirsi Sinisilta on yrittäjien tukena omistajanvaihdoksessa. Hän on yhdessä yrittäjien kanssa kartoittanut taloudellisen tilanteen ja laittanut yrityksen myyntikuntoon Linnan Kehitys Oy:n kanssa. Lisäksi hän on suunnitellut tulevan omistajanvaihdoksen mutkattomaksi sekä jatkajalle, että luopujalle.