Tampere tarjoaa keskeisen sijainnin kattavalle KoneAgria 2021 -näyttelylle

3 min lukuaika

Uutinen

Maatalousalan ammattilaisten KoneAgria pidetään vuonna 2021 entistä kattavampana 14.-16.10.2021 Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa.

Koneagria2021nettiartikkeli

Maatalousalan ammattilaisten KoneAgria pidetään vuonna 2021 entistä kattavampana 14.-16.10.2021 Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Aikaisempi kokemus konenäyttelystä Tampereelta on erittäin hyvä ja keskeinen sijainti Suomessa painoi päätöksessä.

Tampere valikoitui järjestämispaikaksi keskeisen sijaintinsa perusteella. Messut tahdotaan järjestää keskellä vilja- ja karjasuomea. Riittävät tilat, erinomaiset yhteydet ja runsas hotellitarjonta mahdollistavat onnistuneen messukokemuksen kävijöille ja näytteilleasettajille.

- Uskomme maatalousyrittäjien pitävän järjestelyä onnistuneena laadukkaiden kotimaisten ammattinäyttelyiden ansiosta, kuvaa valintaa ProAgria Tapahtumat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Henri Honkala.

KoneAgria vahvistuu nyt entisestään, kun isoa konetapahtumaa ei ole voitu järjestää koronatilanteen vuoksi tänä vuonna. KoneAgria esittelee kattavasti koko konemarkkinan Suomesta. – Kaikki MaatalousKonemessujen järjestäjäkumppaneina toimivat isot koneliikkeet ovat jo sitoutuneet KoneAgriaan vähintään info-osastolla. Lantmännen Agron sitoutuminen KoneAgrian pääyhteistyökumppaniksi jo tässä vaiheessa ilahduttaa ja vahvistaa pitkäaikaisen kumppanuuden merkitystä huipputapahtumien toteutuksessa, sanoo Leo Potkonen Suomen Messuilta ja jatkaa, – Messujen suunnittelu ja myynti on käynnissä. Tarjoamme kiinnostavaa sisältöä ensi syksynä juuri suomalaisille maatalousyrittäjille. KoneAgrialla on aina ollut vahva sisältö kotieläintilojen koneistuksesta ja niin tulee olemaan nytkin.

Laaja yhteistyöverkosto kokoaa ohjelman

KoneAgriaan on luvassa myös laaja ohjelmakattaus. Ohjelma rakennetaan alan yhteisenä ponnistuksena, hyvällä yhteistyöllä ja Suomeen sovellettuna. – Yhteistyökumppanimme ohjelman rakentamisessa takaavat, että saamme esille viimeisimmän huipputiedon Suomesta ja maailmalta, sanoo Suvi Anttila ProAgria Keskusten Liitosta. - Ohjelman kokoamisesta meillä on hyvä kokemus Helsingin Maatalouskonemessuilta, jonka ohjelmaa kokosi yli 20 eri organisaatiota hyvässä yhteistyössä ja innostuneesti. Harmillista, ettei sitä päästy tänä vuonna toteuttamaan.

Viljelijöiden ja näytteilleasettajien toiveet ja tarpeet otettu huomioon

Kävijöille ja näytteilleasettajille keväällä tehdyn laajan tutkimuksen mukaan toiveena on kattava ja monipuolinen näyttely, jossa on mukana kasvinviljelyn, karjatalouden ja metsänhoidon koko tarjonta urakointia unohtamatta. - Kävijät odottavat koneita, laitteita, tietoa, varusteita ja palveluja, sanoo Potkonen.

Tapahtuman kävijöitä ovat maa- ja metsätilojensa liiketoimintaa aktiivisesti kehittävät ja niihin investoivat alan ammattilaiset kaikkialta Suomesta ja lähialueilta. Kävijöinä myös ulkoalueiden hoidon ja urakoinnin tekijät ja tarjoajat.

Vuonna 2021 on KoneAgrian vuoro

KoneAgria on joka toinen vuosi järjestettävä maatalouden ja maaseudun ammattilaisten, maatalouskoneiden, tarvikkeiden ja palvelujen erikoisnäyttely. Tapahtuman järjestää vuonna 2021 Suomen Messut Osuuskunta ProAgria Tapahtumat Oy:n toimeksiannoista Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa.

KoneAgria on tunnettu, arvostettu ja vahva konenäyttely, joka kokoaa alan ammattilaiset ja sisältää runsaasti myös alaan liittyvää ammattitietoa erilaisina ohjelmina. Tapahtuman historia juontaa juurensa 1980-luvulle saakka ja järjestetään nyt kuudettatoista kertaa. Edellisen kerran KoneAgria järjestettiin vuonna 2019 Jyväskylässä ja siellä vieraili yli 12 000 henkilöä.
www.koneagria.fi #koneagria2021

KoneAgria järjestään parittomina vuosina, kun parillisina vuosina järjestetään Helsingin MaatalousKonemessut. Seuraavan kerran MaatalousKonemessut järjestetään 13. – 15.10.2022. Tänä vuonna tapahtuma tarjoaa verkkosisältöä. - ProAgria ja Suomen Messut toteuttavat yhteistyössä vuorovuosin KoneAgrian ja MaatalousKonemessut, näin molempien organisaatioiden osaaminen saadaan hyödynnettyä kummassakin tapahtumassa, sanoo Honkala.

Lisätietoja:

ProAgria Tapahtumat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Henri Honkala, puhelin 040 8277 100, henri.honkala@proagria.fi

Suomen Messut -osuuskunta, konseptikehittäjä Leo Potkonen, puhelin 045 665 8577, leo.potkonen@messukukeskus.com

ProAgria Keskusten Liitto, markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Anttila, puhelin 040 560 8551, suvi.anttila@proagria.fi

KoneAgria 2021 logoja löytyy klikkaamalla tästä.