Rekrytoi suomalaisia kausitöihin

1 min lukuaika

Johtaminen

Yhteistyökampanja etsii tiloille tekijöitä. Ota avuksesi henkilöstöjohtamisen asiantuntijamme kausityövoiman rekrytoimisessa.

Proagria 620x360
Olemme mukana yhteistyökampanjassa, jolla aktivoimme erityisesti nuoria ja opiskelijoita auttamaan maa- ja puutarhatiloja tulevalla satokaudella. Etsimme työntekijöitä kohtaamaan ne tilat, jotka ovat ilmoittaneet avoimesta työpaikasta töitäsuomesta.fi -palvelussa.

Työnantaja: rekisteröidy töitäsuomesta.fi -palveluun ja ilmoita avoin työpaikkasi maksutta.

Voit hoitaa rekrytoinnin itsenäisesti alusta alkaen tai ulkoistaa sen kokonaan tai osittain henkilöstöjohtamisen asiantuntijoillemme. Olemme luotettava, toimialasi tunteva kumppani rekrytointiin.

Saat meiltä laajasti erilaisia henkilöstöjohtamisen palveluita:

  • työvoimaresurssien analysointi
  • työsopimusten ja työsuhteen hallinta
  • perehdyttäminen
  • työohjeiden laatiminen
  • johtamiskäytännöt ja esimiestyö
  • työhyvinvointi ja työturvallisuus

Ota yhteyttä:

Rekrytoi itse, hyödynnä maksuttomat palvelut

Vastuullinen kesäduuni logoTöitäSuomesta.fi palvelun lisäksi Oikotie Työpaikat tarjoaa maksutonta näkyvyyttä kaikille maa- ja puutarhatiloille Vastuullinen kesäduuni -kampanjassaan. Tutustu kampanjaan ja ota yhteyttä suoraan Oikotielle.

Kampanjayhteistyössä ovat lisäksemme mukana MTK, Suomen Kylät, Puutarhaliitto, Oikotie Vastuullinen kesäduuni, Elinkeinoelämän keskusliitto, Henkilöstöpalveluyritysten liitto sekä Juho Toivola.

TöitäSuomesta.fi -palvelun tarjoavat MTK, ProAgria ja Suomen Kylät.