ProAgrian ja Maatalouskonemessujen yhteistyö tiivistyy

2 min lukuaika

Uutinen

ProAgria-keskukset ja Messukeskus ovat tehneet pitkäaikaisen sopimuksen Helsingin MaatalousKonemessujen kehittämisestä tulevaisuudessa

Valtakunnallinen näyttelyjohtaja Henri Honkala iloitsee ProAgria näyttelyiden vahvistumisesta

Yhteistyö vaikuttaa myös tapahtumien järjestämisaikatauluihin. MaatalousKonemessut järjestetään 5.–7.11.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. ProAgrian tapahtuma KoneAgria järjestetään seuraavan kerran vuonna 2021.

Tapahtumat ajoitetaan siten, että tapahtumia ei enää järjestetä samana vuonna päällekkäin. KoneAgrian järjestäminen joka toinen vuosi parittomina vuosina ja MaatalousKonemessujen parillisina vuosina varmistaa parhaan asiakaskokemuksen sekä näytteilleasettajille että kävijöille. Yhteistyö MaatalousKonemessuilla laajenee sopimuksen kautta valtakunnalliseksi. ProAgria tekee messujen ohjelman ja viestii osallistumisestaan verkostojensa kautta.

”Alan markkinat Suomessa ovat pienet ja tiivis yhteistyö alan tapahtumien kesken on kaikkien etu. Molemmille tapahtumille sekä KoneAgrialle että MaatalousKonemessuille on oma paikkansa Suomessa”, toteaa Henri Honkala ProAgriasta. ”KoneAgriaan osallistuu tänä vuonna paljon yrityksiä ja odotukset tapahtuman suhteen ovat korkealla.”

”Olemme todella tyytyväisiä, että MaatalousKonemessut voi nyt tehdä entistä laajempaa yhteistyötä ProAgrian kanssa. ProAgrian valtakunnallisen verkoston tuen kautta tapahtuma vahvistuu. Arvostamme kovasti ProAgrian tarjoaman valtakunnallisen verkoston tukea ja uskomme sen voimaan”, kertoo Leo Potkonen Messukeskuksesta.

KoneAgria

Maatalouden ammattinäyttely KoneAgria 2019 järjestetään 10.–12.10.2019 Jyväskylän Paviljongissa. KoneAgria on maatalouden ja maaseudun ammattilaisten, maatalouskoneiden, tarvikkeiden ja palvelujen erikoisnäyttely. KoneAgria tarjoaa foorumin, joka mahdollistaa maatalouskaupan ja asiakkaiden kohtaamisen saman katon alla. Asiakkaiden tapaaminen säännöllisesti on erittäin tärkeää suurelle osalle maatalouskonekaupan edustajista. KoneAgria on tunnettu, arvostettu ja vahva konenäyttely, joka kokoaa alan ammattilaiset ja sisältää runsaasti myös alaan liittyvää ammattitietoa erilaisina ohjelmina. Tapahtuman historia juontaa juurensa 1980-luvulle saakka.
www.koneagria.fi
#koneagria2019

Helsingin MaatalousKonemessut

Suomen suurin maatalousalan sisätapahtuma Helsingin MaatalousKonemessut järjestetään toista kertaa 5.–7.11.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtumassa vieraili viime vuonna 16 800 maa- ja metsätalousalan ammattilaista sekä ulkoalueiden hoidon ja urakoinnin koneista ja laitteista kiinnostunutta ammattilaista. Ensi vuonna tapahtuma laajenee ja se järjestetään viidessä Messukeskuksen hallissa.

www.maatalouskonemessut.fi

#maatalouskonemessut2020

ProAgrian muita tapahtumia ovat Farmari, Peltopäivä ja Pohjanmaan Peltopäivä. Farmari järjestetään seuraavaksi Mikkelissä 2.-4.7.2020.

Lisätietoja
ProAgria

toimitusjohtaja Henri Honkala, ProAgria Etelä-Pohjanmaa, puh. 040 8277 100, henri.honkala@proagria.fi

markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Anttila, ProAgria Keskusten Liitto, puh. 040 560 8551, suvi.anttila@proagria.fi

Messukeskus

konseptikehittäjä Leo Potkonen, Messukeskus, puh. 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com

tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com