ProAgria Maitovalmennus 2022

1 min lukuaika

Maidontuotanto· Materiaalit

Kokoamme tälle sivulle Maitovalmennuksen 2022 materiaalit.

Proagrian maitovalmennus 2021 tampereella

Matkalla muutokseen

Eväitä muutosjoustavuuden lisäämiseksi, aivotutkija, psykologi Ville Ojanen

Tulevaisuuden kestävä ruokajärjestelmä – onko sellaista? MMT Kaisa Karttunen

Märehtijöiden rooli ruokaketjussa, dosentti Ilmo Aronen

Tiedolla ohjataan ja johdetaan – miten varmistamme sen turvallisuuden

Tietoa ja käytännön vinkkejä tietojen turvallisesta käytöstä, varatoimitusjohtaja Jarkko Ilomäki, Mtech

CASE: Digitalisaatio maitotilan arjessa, Marko Sorvisto, Kotipellon tila, Ylivieska

Maitotilan muutoskestävä rehuviljely

Ympäristön ja talouden kannalta optimoitu nurmien lannoitus, kehityspäällikkö Mervi Seppänen, Yara

CASE: Luomutiloilta oppeja ruokinta- ja rehuhankintastrategiaan, Ville Kari, Karin luomutila

Lannasta ravinteita ja energiaa, Robert Harmoinen, Valio

Kestävästi kannattava maidontuotanto

Maitomarkkinakatsaus, Ilkka Pohjamo, Valio

Miten jalostaa muutoskestäviä ja ympäristöystävällisiä lehmiä? Jukka Pösö, Faba

Tehokas liharodun siemenen käyttö, Pirkko Taurén, Faba

ProCross –tutkitusti tuottavampia eläimiä risteytysjalostuksella, Elisa Ikonen ja Katja Tulppo, Faba

Haastavatko kustannuspaineet tuotoksen ja terveyden?

CASE: Talouden hallinta muuttuvassa ympäristössä, maitotilayrittäjä Jarkko Hyttinen, Sonkajärvi (TikTok @hyde1987)

Kaiken takana on raha – vakavaa asiaa tuotantokustannuksista, Taneli Rahja, ProAgria Keski-Pohjanmaa

Syksyn ruokintahaasteet ja niiden selättäminen tiloilla, Sini Konttas, ProAgria Etelä-Pohjanmaa ja Pötsi-hanke

Ruoki ja hoida hedelmällisyyttä, huippuosaaja Tiina Karlström, ProAgria Oulu