Maatilojen johtamiseen kaivattua tukea - Bisnes+ kokoaa ammattitiedon yhteen paikkaan

2 min lukuaika

Uutinen

Uudet osiot aukeavat 22.9.2020.

Bisnesplussyksy20nettiartikkeliproagria
Bisnes+ tarjoaa käyttäjilleen suoran väylän maatilan johtamisessa tarvittavaan ammattitietoon. Sen uusina osioina avautuvat 22.9.2020 Tietoa ja Oppia ja Tilan tiedot. Niiden lisäksi uutta on Bisnes+:n kumppanien tuottama johtamiseen liittyvä sisältö.
Tietoa ja Oppia -kokonaisuus sisältää eri aiheista artikkeleita, podcasteja ja videoita. - Yhteistä näille on, että ne liittyvät maatilan johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Tilan tiedot -osio kokoaa keskeiset tunnusluvut helposti silmäiltäväksi. Bisnes+:n lisätyllä kasvintuotannon tuottoarviolla voi laskea tuottoarviot kasveittain joko tila- tai hehtaarikohtaisesti. Oletusarvot tulevat tietokannasta ja niitä voi muokata, kuvaa Bisnes+:n toimitusjohtaja Markku Brummer.
Tietoa ja oppia -osion tuottajina ovat laajasti kaikki Bisnes+:n kumppanit, jotka tarjoavat alan uusinta tietoa maatilayrittäjille. Hakutoiminnoilla saa nopeasti esille myös aineistoja, joita ei ole saatavissa vapaasti netistä.

Pysy ajan tasalla ja kehitä osaamista

Bisnes+:sta löytyy entistä monipuolisempana tietoa tärkeistä päivämääristä maatilayrittäjällä. Se kokoaa mielenkiintoiset tapahtumat, näyttelyt, valmennukset, webinaarit ja seminaarit. Osion avulla pysyy ajan tasalla, millaisia mahdollisuuksia on tarjolla oman osaamisen kehittämiseksi.
Bisnes+:n kumppanit tuottavat jatkossa käyttäjille johtamiseen liittyvää ajankohtaista tietoa. Bisnes+ tarjoaa digitaalisen palvelualustan ja verkoston alan toimijoille.

Jatkuvasti kehittyvä palvelu

Bisnes+ täydentyy säännöllisesti uusilla ominaisuuksilla ja palveluilla eri toimialojen yrittäjille. - Tulossa on loppuvuonna vielä työvälineitä johtamiseen: mittareita, tuloksia ja selkeä koonti tavoitteista. Laajentuva kumppanuusjoukko takaa sen, että palvelut monipuolistuvat ja alan keskeisin tieto johtamisesta löytyy yhdestä paikasta Bisnes+:sta, sanoo Brummer.

Miten käyttöön?

Bisnes+:n uudet palvelut ovat maksutta käytössä käyttöehdot hyväksyneillä käyttäjillä. Palveluun voi kirjautua Minun Maatilani -tunnuksilla. Rekisteröitymällä saa omat tunnukset maksutta.
Lue usein kysytyt kysymykset Bisnes+:sta täältä: www.bisnesplus.fi/UKK

Lisätietoja

Markku Brummer, Bisnes+ Oy, toimitusjohtaja, puhelin 0400 555 757, markku.brummer@bisnesplus.fi
Martina Candolin, ProAgria Keskusten Liitto, johtava asiantuntija, puhelin 040 722 7100, martina.candolin@proagria.fi