KoneAgria 2021 on jo kattavampi kuin 2019

2 min lukuaika

Uutinen

Lokakuussa järjestetään edellisiä messuja merkittävästi suuremmat KoneAgria 2021 -messut 14. – 16.10.2021 Tampereella.

Ga1a0219
Lokakuussa järjestetään edellisiä messuja merkittävästi suuremmat KoneAgria 2021 -messut 14. – 16.10.2021 Tampereella. Kiinnostus tapahtumaa kohtaan on kasvanut koko ajan. Tapahtuman odotus on nyt erityisen suuri pitkän poikkeusajan jälkeen, jolloin ei ole voitu kohdata kasvokkain.
”Ensi syksyn KoneAgria on otettu vastaan innostuneesti. Yrityksiä on jo nyt ilmoittautunut viimekertaista enemmän ja monet ovat myös kasvattaneet osastonsa kokoa,” kertoo konseptikehittäjä Leo Potkonen, joka vastaa tapahtuman myynnistä. ”Nyt odotetaan innolla kokoontumisrajoitusten purkua ja kohtaamisia messuilla. Kuten muutkin syksyn tapahtumat myös KoneAgria tuottaa sisältöä fyysisen tapahtuman lisäksi verkkosivuilleen. Tällä hetkellä sinne on jo viety uutispalvelu, joka kokoaa alan uutiset ja tiedotteet yhteen. Vähitellen sinne täydentyy myös näyttelyn sisältöä.”
KoneAgria 2021 esittelee kattavasti maatalouskoneita, tarvikkeita ja palveluita nyt jo 16. kerran. Tänä vuonna on esillä erityisen vahvasti karjatalous. Mukaan on pitkästä aikaan saatu muun muassa kaikki lypsyrobottivalmistajat. Mukana on myös kasvinviljelyn ja metsänhoidon koko tarjonta urakointia unohtamatta.
KoneAgria nostaa messuilla esiteltäviä uutuustuotteita esille ja jakaa yhdessä Maaseudun Tulevaisuuden, Käytännön Maamiehen ja Koneviestin kanssa kulta- ja hopeamitalit sekä kunniamaininnat kovimmille uutuuksille. Voittajat julkaistaan 7.10.2021.

Ohjelmateemat julkaistaan huhtikuussa, koko ohjelma syyskuussa

KoneAgria on maatalouden ja maaseudun ammattilaisten tapahtuma, joka tarjoaa foorumin tärkeiden asioiden esiintuomiseen ja verkostoitumiseen. KoneAgrian ohjelmasisällöstä vastaa ja sen kokoaa ProAgria yhteistyössä alan toimijoiden kanssa.
”Messuille tullaan tutustumaan uutuustuotteisiin, mutta myös päivittämään tiedot alan asioista ja verkostoitumaan. Kehitämme ohjelmaa niin, että se vastaa alan ammattilaisten ajankohtaisia odotuksia ja tarpeita,” kertoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Anttila ProAgria Keskusten Liitosta. ”Olemme erityisen iloisia siitä, että ohjelmaa ovat rakentamassa toimijat laajasti koko alalta. Saamme varmasti tänä vuonna tapahtumaan myös kiinnostavia kansainvälisiä puhujia. Alamme parhaillaan koota ohjelma eri toimijoiden kanssa. Verkosto on ollut laaja ja sitä kautta saamme varmasti huippuaiheita, haastatteluja ja paneeleja näyttelyyn. Toivotamme messuille tervetulleiksi kaikki alan toimijat, sillä KoneAgria on laajasti koko alan tapahtuma.”

KoneAgria 2021

KoneAgria on joka toinen vuosi järjestettävä maatalouden ja maaseudun ammattilaisten, maatalouskoneiden, tarvikkeiden ja palvelujen erikoisnäyttely. Tapahtuman järjestää vuonna 2021 Suomen Messut Osuuskunta ProAgria Tapahtumat Oy:n toimeksiannoista Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. KoneAgria järjestään parittomina vuosina. Parillisina vuosina on vuorossa Helsingin MaatalousKonemessut, joka järjestetään 13. – 15.10.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.
www.koneagria.fi #koneagria2021

Lisätietoja:

ProAgria Tapahtumat Oy:n hallituksen puheenjohtaja, näyttelyjohtaja Henri Honkala, puhelin 040 8277 100, henri.honkala@proagria.fi
Suomen Messut Osuuskunta, konseptikehittäjä Leo Potkonen, puhelin 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com
ProAgria Keskusten Liitto, markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Anttila, puhelin 040 560 8551, suvi.anttila@proagria.fi